51’inci Postacı Yürüyüş Yarışması Balıkesir’de Gerçekleşti

51'inci Postacı Yürüyüş Yarışması Balıkesir'de Gerçekleşti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl düzenlenen 51. Postacı Yürüyüş Yarışması’nın Türkiye finali, Balıkesir‘in Karesi ilçesinde bulunan Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yarışmanın açılış programına Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten katıldı. 7 bölgeden gelen 366 PTT personeli arasından başarılı olan 70 kişi final müsabakasında yer aldı.

Dereceye Girenler,  Postacı Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi Temsil Etme Hakkı Kazandı

Yarışmada, kadınlarda İzmir PTT Başmüdürlüğü personeli Gülşen Çerçi birinci, PTT Genel Müdürlük personelleri Nermin Arslanoğlu ikinci ve Gülay Kalıç üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Aksaray PTT Başmüdürlüğü çalışanı Kadir Çolak birinci, İzmir PTT Başmüdürlüğü personeli Barış Çankır ikinci ve Trabzon PTT Başmüdürlüğü’nden Kadir Öztürk üçüncü sırayı elde etti. Dereceye giren yarışmacılar, Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten törende yaptığı konuşmada, PTT’nin iletişim gönderilerini taşımak ve insanlar arasındaki iletişimi sağlamak amacıyla her noktada faaliyet gösterdiğini vurguladı. Teşkilatlarının 183 yıldır Türkiye’nin her yerinde önemli görevler üstlendiğini belirten Gülten, deprem, savaş veya diğer zorlu koşullarda bile vatandaşların iletişim ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını ifade etti. Gülten, postacıların en önemli görevinin iletişim gönderilerini zamanında teslim etmek olduğunu sözlerine ekledi.

“Balıkesir’de Yapılan Bu Yılki Yürüyüş Etkinliğini Memnuniyetle Karşıladık”

Törende konuşan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, PTT’nin toplumun her kesimine hitap eden, sıcak yüzlü personeli ve yenilenen hizmet anlayışıyla öne çıkan kurumlardan biri olduğunu dile getirdi. Mektupların hayatımızdan giderek kaybolmasına rağmen, PTT’nin güncel durumuyla gurur duyulacak bir kurum olduğunu belirten Vali Şıldak, kurumsal farkındalığın arttırılması için böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ve Avrupa şampiyonasına da talip olduklarını belirtti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ise PTT’nin hayatın her alanında var olduğunu ve bu yarışma sayesinde Balıkesir’de bir farkındalık oluştuğunu söyledi. Canbey, PTT’nin geniş yaygınlığını ve bu spora olan ilgisini Kemal Sunal’ın bir filmi sayesinde keşfettiklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
51’inci Postacı Yürüyüş Yarışması Balıkesir’de Gerçekleşti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin