Babalar Gününe Özel Hediye Arayanlara Fırsat

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell Pasaj Babalar Günü için özel bir kampanya başlattı. Elektronik ürün satışı yapan bu pazar yeri platformu 18 Haziran tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında tıraş makinelerinden tabletlere telefonlardan akıllı saatlere kadar birçok üründe alışveriş imkanı sunuyor. Babaların bakımına önem verenlere erkek bakım ürünleri iletişimi sevenlere cep telefonları teknoloji meraklılarına bilgisayar ve tabletler oyun tutkunlarına ise bilgisayar ve oyuncu aksesuarları özel fırsatlarla sunuluyor.

Geniş Ürün Yelpazesiyle Babalar Gününe Özel Fırsatlar

Kampanya kapsamında müziği ruhunun bir parçası haline getiren babalara kulaklıklar ve hoparlörler spor yapan babalara akıllı saatler ve bileklikler kahve sever babalara ise kahve makineleri gibi birçok hediye seçeneği de mevcut. Pasaj kullanıcılarını özel ödeme avantajları ve hediye çeki fırsatlarıyla karşılamak için hazır bekliyor. 18 Haziran tarihine kadar Pasaj’ı ziyaret eden müşteriler pek çok üründe 36 aya varan taksit imkanlarından yararlanabilecekler.

Ödeme Avantajları ve Hediye Çeki İmkanlarıyla Alışveriş Keyfi

Pasaj’dan ilk alışverişini 500 TL ve üzeri yapan 1000 kişi 100 TL değerinde hediye çeki kazanma şansına sahip olacaklar. Turkcell’in internet sitesi ve uygulaması üzerinden kampanya detaylarına ve hediye çeki kullanımına ulaşmak da mümkün. Turkcell Pasaj Babalar Günü için düzenlediği kampanya ile birbirinden çeşitli elektronik ürünleri indirimli fiyatlarla sunuyor. Bu kampanya kapsamında babaların kişisel bakımına özen gösterenlere erkek bakım ürünleri iletişimi sevenlere cep telefonları teknolojiye meraklılara bilgisayar ve tabletler oyun tutkunlarına ise bilgisayar ve oyuncu aksesuarları gibi ürünlerde özel fırsatlar sunuluyor.

Babalar Günü
Babalar Günü

18 Haziran’a Kadar Devam Eden Kampanyadan Faydalanmak İçin Turkcell Pasaj’ı Ziyaret Edin

Müşiksever babalara kulaklıklar ve hoparlörler spor yapan babalara akıllı saatler ve bileklikler kahve sever babalara kahve makineleri gibi birçok hediye seçeneği de bu kampanyada yer alıyor. Turkcell Pasaj müşterilerine özel ödeme avantajları ve hediye çeki fırsatları sunarak Babalar Günü alışverişlerini daha da keyifli hale getiriyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler 18 Haziran tarihine kadar Turkcell Pasaj’ı ziyaret edebilirler. Ayrıca ilk alışverişini 500 TL ve üzeri yapan 1000 kişi 100 TL hediye çeki kazanacak. Kampanya kapsamında 36 aya varan taksit imkanları da sunuluyor. Detaylar Turkcell’in internet sitesi ve uygulamasında bulunabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Babalar Gününe Özel Hediye Arayanlara Fırsat

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin