Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu: “Bu Sıkıntılardan Bu Ülkeyi Kurtaracak Olan Mevcut Hükümettir”

Enes Eminoğlu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Çankırı‘da gerçekleştirdiği ziyaretinde çeşitli incelemelerle bulundu. Ziyaretinde Vali Mustafa Fırat Taşolar tarafından karşılanan Eminoğlu, Çankırı Valiliği Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan’ı ziyaret etti.

Enes Eminoğlu, Türkiye’nin ve dünyanın ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bir dönemde, hükümetin bu sorunları aşmak için çalıştığını vurguladı. “Bu sıkıntılardan bu ülkeyi bertaraf edecek, kurtaracak olan da mevcut hükümettir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok güzel çalışmalar olacak.” diyen Eminoğlu, Türkiye’nin son 20 yılda büyük gelişmeler kaydettiğini, kültürel, sanatsal, teknolojik ve milli teknoloji alanlarında önemli adımlar atıldığını belirtti. Ayrıca, gençlerin bu gelişmelere büyük ilgi gösterdiğini ve TEKNOFEST gibi etkinliklerin gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırdığını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tesisleşme konusunda önemli adımlar attığını da vurgulayan Eminoğlu, Türkiye genelinde 10 binin üzerinde spor tesisi bulunduğunu ve KYK yurtlarının kapasitesinin 950 bin civarında olduğunu açıkladı. Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik desteklerin sürdüğünü belirten Eminoğlu, yaz döneminde kamplar ve yaz spor okullarıyla gençleri desteklediklerini, şimdi ise üniversite döneminin başlayacağını ve öğrencilerin yurtlarda ağırlanmaya devam edeceğini söyledi.

Enes Eminoğlu, ziyaretinin bir parçası olarak Şehit Uhud Kadir Işık Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti ve kurslara katılan öğrencilerle sohbet etti. Ayrıca Çankırı Atatürk Stadı’nda antrenman yapan sporcu gruplarını ziyaret ederek, inşaatı devam eden kapalı yüzme havuzu projesini inceledi. Ziyaretin ardından Çankırı’dan ayrılan Eminoğlu, gençlerin ve sporun gelişimine katkıda bulunmak üzere çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu: “Bu Sıkıntılardan Bu Ülkeyi Kurtaracak Olan Mevcut Hükümettir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin