Bakasetas, Trabzonspor’a Veda Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas, Galatasaray maçının ardından takımdan ayrılacağını açıkladı. Son kez Trabzonspor forması giydiğini ifade eden Yunan futbolcu, başta bordo mavili taraftarlar olmak üzere Türkiye’deki futbolseverlere destekleri için teşekkür etti.

Bakasetas’tan Duygusal Ayrılık Açıklaması

Trendyol Süper Lig’in 21’inci haftası derbiye sahne oldu. Trabzonspor, ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaştı. Sarı kırmızılı ekibin sahadan galibiyet ile ayrıldığı derbinin ardından Anastasios Bakasetas’in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Yıldız futbolcu son kez Trabzonspor oyuncusu olarak yeşil sahada görev aldığını açıkladı. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan yıldız futbolcu tribündeki taraftarlardan destek alkışı aldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Yunan futbolcu, ‘’Bugün itibariyle Trabzonspor kulübü için son kez sahaya çıkmış bulunuyorum. Bu bir veda olacak. Lakin, bunun daha güzel olmasını tercih ederdim. Galibiyet ile sahadan ayrılmak isterdim. Bu şekilde ezeli rakibimize karşı mağlup olduğumuz bir maçtan sonra ayrılmayı tercih etmezdim’’ diye konuştu.

 

Türkiye’deki İnsanlar Bana Kucak Açtı

Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birer şampiyonluğu bulunan yıldız futbolcu, ‘’Hayatta her zaman istediklerimiz gerçekleşmiyor. Bazen olumlu anlar yaşanıyor bazen ise olumsuzluklar ve istediklerimizin olmadığı zamanlar oluyor. Türkiye’den ayrılıyorum lakin bana gösterilen hem saygı hem de sevgi için herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim günden itibaren bana kucak açtılar. Desteklerini ve sevgilerini unutmayacağım, her zaman kalbimde taşıyacağım’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakasetas, Trabzonspor’a Veda Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin