Birlikte Yaşadıkları Evde Ölü Olarak Bulundular!

Ölü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul‘un Bakırköy ilçesinde Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay isimli bir çift, yaşadıkları evin yatak odasında ölü olarak bulundu.

Olay, dün saat 04.00 sıralarında Zuhuratbaba Mahallesi’ndeki 5 katlı bir binanın 2. katında meydana geldi. Eşiyle boşanma sürecinde olduğu iddia edilen Mustafa Kolay, yaklaşık 3 yıldır Cavide Sevgi Arapoğlu ile birlikte yaşamaktaydı. Olay sabah saatlerinde komşularının iki el silah sesi duymasıyla fark edildi. Ancak sesin dışardan gelme olasılığı düşünülerek herhangi bir ihbar yapılmadı.

Çiftin iş yerine gelmemesinden şüphelenen arkadaşları, yaşadıkları eve gitti. Kapıya defalarca çalmalarına rağmen cevap alamayınca çilingir yardımıyla içeri girdi. Arkadaşları içeri girdiklerinde Kolay ve Arapoğlu’nun cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, evin kapı ve pencerelerinde herhangi bir zorlama izine rastlanmaması sebebiyle, Mustafa Kolay’ın Cavide Sevgi Arapoğlu’nu silahla öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. Çiftin cenazeleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Sara Açıklık, olayın yaşandığı sabah saat 11.30 civarında polis ekipleri ve ambulansların olay yerine geldiğini gördüklerini ifade etti. Merak ve endişeyle olay yerine gittiklerini belirten Açıklık, genç bir çift olduklarını ancak kendilerinin tanımadığını söyledi. Hastanede çalışanların üzgün bir şekilde ağladıklarını dile getiren Açıklık, sorduklarında olayın intihar olduğunu duyduklarını aktardı. İddiaya göre, Mustafa Kolay’ın önce partnerini vurduktan sonra kendini vurduğu şeklinde duyumlar aldıklarını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Birlikte Yaşadıkları Evde Ölü Olarak Bulundular!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin