Çorum’da Tır, Traktöre Çarptı: 2 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’un Mecitözü ilçesindeki karayolunda trafik kazası meydana geldi. Traktör ile tırın çarpıştığı kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Bir kişinin ise ağır şekilde yaralandığı açıklandı. Kaza nedeniyle trafik akışı durduruldu.

Çorum’da Feci Kaza

Mecitözü ilçesinin Elvan Çelebi mevkisindeki kazada tır, traktöre çarptı. Akşamüzeri saat 17:00 civarında meydana gelen kazada Recep Çelik tarafından kullanılan 16 RAU 61 plakasındaki Tır, Arif Alagöz’ün sürücü koltuğunda oturduğu 19 ACA 276 plakasındaki traktöre vurdu. Kaza sonucu traktörün savrulduğu ve yola devrildiği görüldü.

2 Kişi Vefat Etti

Elvan Çelebi mevkisindeki karayolunda meydana gelen kaza sonucu traktör şoförü Arif Alagöz hayata gözlerini yumdu. Traktörün yolcu koltuğunda oturan Hamdi Özseçer’in de olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Traktörde bulunan yolcu Nevzat Vural ise kaza sonucu ağır bir şekilde yaralandı. Öte yandan tır sürücüsü Recep Çelik’in kazayı hiçbir yara almadan atlattığı öğrenildi. Aynı güzergahta ilerleyen diğer araç sahipleri tarafından hem jandarma ekiplerine hem de sağlık personeline kaza haberi verildi. İtfaiye ekipleri de olay yerine gelerek yaralılara yardım etti. Kazada yaralanan Nevzat Vural, acil kodu ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hamdi Özseçer ile Arif Alagöz’ün cansız bedenleri ise morga kaldırıldı. Polis, tır sürücüsü Recep Çelik’in gözaltına alındığını açıklarken; kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çorum’da Tır, Traktöre Çarptı: 2 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin