Fenerbahçe Kafilesi İzmir’de Coşkuyla Karşılandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe’nin rakibi Başakşehir oldu. İzmir’e gelen sarı lacivertli kafileyi taraftarlar karşıladı.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için heyecanlı dolu bekleyiş devam ediyor.  Fenerbahçe ve Başakşehir arasında oynanacak olan final maçına sarı lacivertli taraftarların yoğun ilgisi bulunuyor. 2022/23 Sezonu Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran sarı lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu tamamlamak istiyor.

Fenerbahçe Kafilesine Yoğun İlgi

İstanbul’dan özel bir uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelen sarı lacivertli kafileyi taraftarlar karşıladı. Taraftarlar tezahüratlar ve meşalelerle karşıladıkları futbolculara maç öncesi moral verdi. Sarı lacivertli kafileye havalimanından konaklayacakları otele kadar eşlik eden taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

King ve Crespo Kafilede Yer Almadı

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için İzmir’e gelen sarı lacivertli kafile içerisinde Joshua King ve Miguel Crespo yer aldı. Sarı lacivertli yönetimden düğün törenine katılmak için özel izin alan yıldız futbolcular taraftarın tepkisini çekmişti. Portekizli teknik adam Jorge Jesus’un liderliğinde Başakşehir maçına çıkacak olan Sarı Kanarya’nın tek hedefi Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek olacak.

Altay Bayındır Geri Döndü

Fenerbahçe’nin Başakşehir maç kadrosu içerisinde sakatlıktan yeni çıkan kaleci Altay Bayındır’da yer alıyor. Türkiye Kupası final maçında sarı lacivertli takımın kalesini Altay Bayındır’ın koruması bekleniyor. İzmir’de sarı lacivertli kafilesiyi karşılayan taraftarın en çok ilgi gösterdiği futbolcu ise Arda Güler oldu. Futbolcular taraftarların formalarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Kafilesi İzmir’de Coşkuyla Karşılandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin