Giresunspor Başkanı Yamak: ‘’Gençlerle Birlikte Mücadele Edeceğiz’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresunspor Başkanı Yamak, Çotanak Spor Kompleksi’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Giresunspor’un geleceğinin gençler olduğuna dikkat çeken Başkan Yamak, ‘’Kurtuluş Savaşı mücadelesi vereceğiz’’ dedi.

Çotanak Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen toplantıda yeni sezonla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, ‘’Giresunspor’un Süper Lig’de hak ettiği noktaya ulaşması için çalışıyoruz. Kulübümüzün doğru şekilde yönetilmesi, finansal açıdan içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkması için gereken adımları atıyoruz. İlerleyen dönemde yönetim olarak yapamadıklarımız yerine; yapmak istediğimiz konulara odaklanacağız. Giresunspor’un yaşaması için mücadele dolu zor günlerde yanında yer alacağız’’ diye konuştu.

Giresunspor Taraftarına Üyelik Çağrısı

Giresunspor taraftarlarına kulübe destek olmak amacıyla üye olmaları çağrısında bulunan Başkan Nahid Yamak, ‘’Bizler Giresunspor’un Çotanak araması için fedakarlıkta bulunanlarla mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi. Giresunspor Başkanı Yamak açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Taraftarlarımız kulübümüze hem üye olarak hem de forma ve maç kombinesi satın alarak katkıda bulunabilir. Yurtiçindeki ve yurtdışındaki Giresunspor taraftarlarının Çotanak Store’dan alışverişler yapmasını temenni ediyorum. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımızın Giresunspor’a kötü gününde de destek olduğunu gösterelim. Giresunsporlu iş insanları koca, reklam alanları ve stad isim sponsorluğu gibi alanlarda elini taşın altına koymalıdır. Giresunsporlular büyük bir ailedir, gereğinin yapılması için birlikte çalışalım. Kombine bilet fiyatları 750 lira ile 4 bin TL arasında değişecektir. Valiliğimiz tarafından onay verilen destek kampanyasının hazırlıklarına başladık.’’

Giresunspor Başkanı Yaman: ‘’Transfer Yasağı Sürüyor’’

26 Haziran’da başlayan yaz transfer dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Giresunspor Başkanı Yamak, ‘’Kulübümüzün borçları nedeniyle transfer yasağı devam etmektedir. Bu yüzden yeni transfer yapamayacağız. 110 milyon TL ödeme yapmamız halinde ara transfer dönemini değerlendireceğiz. Bu sezon genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile mücadele edeceğiz. Kiralık olarak gönderilen oyuncularımız ise geri döndü. Onlarda kadrodaki yerini alacak, altyapıdan da 16 sporcumuz sezona bizimle girecekler. Genç oyuncularımızla birlikte adeta bir kurtuluş savaşı mücadelesi vereceğiz. İşimiz zor olacak ama kimse endişe etmesin. Giresunlular ile birlikte takımımızın ayağa kalkmasını sağlayacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giresunspor Başkanı Yamak: ‘’Gençlerle Birlikte Mücadele Edeceğiz’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin