Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonsporlular Vakfı kurulmalı

Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonsporlular Vakfı kurulmalı
Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonsporlular Vakfı kurulmalı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un her rengini kucaklayan ve temsili olan bir Trabzonsporlular Vakfı’nın kurulması gerektiğini söyleyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonsporlular Vakfı kurulmalı
Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonsporlular Vakfı kurulmalı

Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonsporlular Vakfı kurulmalı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, camiadaki kırgınlıkların giderilmesi gerektiğini vurgulayarak; “Trabzonspor’un geçmiş başkanları ve yöneticileri bir masanın etrafında toplanamıyorsa bunu konuşması gereken kişiler bizleriz.” diyerek, Trabzon’un her rengini kucaklayan ve temsil eden bir Trabzonsporlular Vakfı’nın kurulması gerektiğini söyledi.

Hacıkerimoğlu’nun, düzenlediği basın toplantısında yaptığı önemli açıklamalar içerisinde dikkat çeken detaylar ise şu şekildedir;

Bordo-mavili camiada gönül kırgınlığı yaşayan herkesten söz konusu camianın bir parçası olarak özür dilediğini belirten Hacıkerimoğlu, Trabzonspor’un eleştirilere iyi yanıt veremediğini söyledi.

Hacıkerimoğlu, Trabzonspor’un geçmiş başkanlarının ve yöneticilerinin bir masanın etrafında toplanamıyor olmasını konuşması gerekenlerin Trabzonspor camiası olduğunu belirterek, bir an önce Trabzonspor başkanları ve yöneticilerinin; takımı konuşmak, tartışmak ve takımın içinde bulunduğu zamanı değerlendirmek, takımın önündeki politikasını, vizyonunu tartışmak ve barışı tesis etmek zorunda olduklarını vurguladı.

”Trabzonspor’a Yeni Bir Anayasayı Gelin Yapın”

Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor’un tüzük çalışmalarına katkı sağlayabilmek adına bazı çalışmalar ve görüşmeler yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Trabzonspor camiası yapacağı bu yeni anayasa ile bundan sonra sportif politikasını, ekonomik politikasını, hukuk politikasını, halkla ilişkilerle olan politikanı çoğunluğun kararıyla yeni anayasa ile zamana taşınma dediğimiz bir formatta yeniden tartışmalıdır. Bu konuda İstanbul‘da bir grup hukukçu arkadaşımızda yazımına başladığı bir çalışma yürütüyoruz. 6 yıldır Trabzonspor camiasının büyüklerini ziyaret ediyorum. Kapı kapı gezip Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumu konuştuk. Ziyaret ettiğim insanlardan olumsuz bir cevap almadım ama kırgınlıklar ve küskünlüklerle karşılaştım. Onun için yeni anayasada daha barışçıl, hepimiz kucaklayan yasakların kalktığı bizi bir ve beraber yaşatacak yeni bir tüzüğe ihtiyacımız var. Bu tüzüğü Trabzonspor’un ilgili kurulları değil Trabzonspor camiası ve delegasyonu yapmak zorundadır. Onun için delegeye sesleniyorum. Trabzonspor’a yeni bir anayasayı gelin yapın.”

Yukarıdaki açıklamalarının ardından Hacıkerimoğlu, kulübün politikalarına yön verip geleceğini şekillendirmek adına bir vakfın kurulması önerisinde bulundu.

Rakipleri olan büyük spor kulüplerinin hepsinin de vakfının olduğunu ancak Trabzonspor’un ise olmadığını ve bu yüzden de Trabzon’un her rengini kucaklayan ve temsil eden bir Trabzonsporlular Vakfı’nın kurulması gerektiğini vurgulayan Hacıkerimoğlu, son olarak ise; Divan seçimleri, seçme ve seçilme hakları ve Divan Başkanlığı seçiminde aday olanlarla ilgili kısıtlamaların tamamen kaldırılmasını ve kulüp yönetimiyle ilgili sınırlamaların da kaldırılmasını istediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonsporlular Vakfı kurulmalı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin