Hava Durumu 19 Mayıs

Ülkemizin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz (Gümüşhane ve Bayburt hariç),

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hava Durumu 19 Mayıs Ülkemizin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz (Gümüşhane ve Bayburt hariç), Doğu Anadolu’nun doğusu ve Siirt çevrelerinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bu yağışların özellikle Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara, Konya, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Çankırı, Hakkari çevreleri ile Antalya’nın iç kesimleri, Isparta, Burdur ve Van’ın güney kesimlerinde lokal olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. Ayrıca, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda toz taşınımı görülebilir.

Hava Durumu 19 Mayıs

Hava sıcaklığı açısından ise, Ege bölgesinde 2 ila 4 derece artış bekleniyor. Doğu Anadolu’da ise 4 ila 6 derece azalma öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgarlar konusunda, batı kesimlerde kuzey, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Trakya’da kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden eserken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) eseceği öngörülüyor.

Hava Durumu 19 Mayıs hava durumu raporu. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hava Durumu 19 Mayıs

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin