Öğrencilere Müjde! Karne Hediyesi Ne Ararsanız Var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell öğrencilerin karne gününü kutlamak için özel bir kampanya başlattı. 16 Haziran tarihine kadar sürecek olan Karne Günü kampanyası kapsamında Turkcell mağazaları ve Pasaj pazar yeri platformunda birçok ürün seçeneği sunuluyor. PC’ler tabletler oyuncu aksesuarları dijital oyun kodları scooter’lar drone’lar akıllı saatler gibi ürünler kampanya dahilinde bulunuyor.

Turkcell Karne Günü Kampanyasıyla Öğrencilere Yaz Tatili Heyecanı

Turkcell mağazaları ve Pasaj platformunda sunulan Karne Günü kampanyası yaz tatiline girecek öğrencilere karne hediyesi almak isteyenlere farklı kategorilerde seçenekler sunmayı amaçlıyor. Yaz tatilini online olarak geçirecekler için Pekiyi Bilgisayar ve Tabletler oyun tutkunları için “Pekiyi Bilgisayar ve Oyuncu Aksesuarları” oyun oynamayı sevenler için Pekiyi Dijital Oyun Kodları dolu dolu tatil geçirmek isteyenler için “Pekiyi Scooter & Drone ve Hobi Ürünleri” sosyal medyadan kopamayanlar için “Pekiyi Cep Telefonları” spor yapmayı planlayanlar için “Pekiyi Akıllı Saat ve Bileklikler” müziğe önem verenler için ise “Pekiyi Kulaklık ve Hoparlörler” öne çıkan seçenekler arasında yer alıyor.

 İnanılmaz Taksit Fırsatları

Kampanya süresince PC ve tablet alımlarında 8 aya varan taksit imkanı sunuluyor. Turkcell faturalarına ek olarak çocuklarının karnelerini kutlamak isteyen kullanıcılar 36 aya varan taksit seçeneklerinden de faydalanabiliyor. Ayrıca 12 Haziran tarihine kadar scooter akıllı çocuk saati ve belirli bluetooth kulaklıklar da avantajlı fiyatlar ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da bulunacak. Pasaj platformunda yapılan alışverişlerde ücretsiz kargo ve doğa dostu ambalajlar gibi avantajlar sunuluyor.

Karne Hediyesi
Karne Hediyesi

Alışverişin Keyfini Ücretsiz Kargo ve Hızlı Teslimatla Çıkarın

Turkcell’in operatör bağımsız olarak hizmet veren Pasaj platformunda alışveriş yapan kullanıcılar ücretsiz kargo imkanından yararlanabiliyor. Platform üzerinden yapılan alışverişlerde ürünler tamamen doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlar içinde teslim ediliyor. İstanbul içindeki seçili ürünlerde ise 24 saat içinde teslimat seçeneği bulunuyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgiye Turkcell’in internet sitesi ve uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor. Turkcell’in kampanyası öğrencilerin tatil öncesinde sevdikleriyle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamasını hedefliyor. Kampanya kapsamında sunulan geniş ürün yelpazesi ve uygun taksit seçenekleriyle herkesin bütçesine hitap ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğrencilere Müjde! Karne Hediyesi Ne Ararsanız Var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin