Türkbükü Halk Plajı Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkbükü Halk Plajı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın katılımıyla resmi bir açılışla hizmete girdi. Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü ve Torba mahallelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından iki yeni halk plajı inşa edildi. Türkbükü’ndeki halk plajının açılış programına Bakan Yardımcısı Alpaslan’ın yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak ve Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz gibi önemli isimler de katıldı.

Muğla Bodrum’da Yeni Halk Plajları Hizmete Açıldı

Açılışta konuşan Bakan Yardımcısı Alpaslan bu yıl toplamda beş yeni halk plajının hizmete girdiğini ve bunlardan ikisinin Bodrum’da bulunduğunu belirtti. Ücretsiz halk plajlarının dar gelirli vatandaşların konforlu bir tatil yapmalarını sağlamak amacıyla sunulan bir hizmet olduğunu vurguladı. Alpaslan beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Türkbükü Halk Plajını gezerek bilgi aldı. Bu modern plaj yaklaşık 400 kişilik kapasitesiyle ücretsiz olarak hizmet verecek. Bakan Yardımcısı Alpaslan, her yıl farklı bölgelere ücretsiz halk plajlarının açıldığını belirtti.

Ücretsiz Halk Plajları Dar Gelirli Vatandaşların Tatil İmkanını Artırıyor

2019 yılında Bodrum İçmeler ve Çeşme’de ilk halk plajlarını açtıklarını ve geçtiğimiz yıllarda Antalya Muğla ve İzmir gibi bölgelerde toplamda 10 ücretsiz halk plajının hizmete girdiğini belirtti. Alpaslan Türkbükü’ndeki halk plajının Bodrumlu vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Ücretsiz halk plajlarının her türlü imkanın olduğu sürdürülebilir mavi bayraklı ve engelli vatandaşların da ihtiyaçlarını karşılayabilecek konfora sahip plajlar olduğunu vurgulayan Alpaslan bu plajlarda deniz kaplumbağalarının tedavi ve rehabilitasyonları için istasyonlar da bulunduğunu ifade etti.

Türkbükü Halk Plajı
Türkbükü Halk Plajı

Türkbükü Halk Plajı Modern ve Konforlu Hizmet Anlayışıyla Açıldı

Dar gelirli vatandaşlar ve sahile doğrudan cephesi olmayan ikinci bant otellerin misafirlerine de bu plajlarda hizmet verdiklerini belirtti.  Alpaslan her yıl en az 5-6 yeni halk plajının açılacağını ve böylece ülkenin ihtiyaç duyduğu her bölgeye bu hizmetin sunulacağını söyledi. Türkbükü plajının 400 kadar kişiyi ağırlayabilecek kapasitede olduğunu belirten Alpaslan plaja girişin ücretsiz olduğunu ve yeme-içme gibi hizmetlerin de piyasa koşullarına göre uygun fiyatlarla sunulacağını ifade etti. Alpaslan Türkbükü Halk Plajı’nın hayırlı olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkbükü Halk Plajı Açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin