55 İl Başkanı’ndan Kemal Kılıçdaroğlu’na Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38’inci Olağan Kurultayı için geri sayım başladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aday olacağı kurultay öncesinde, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol önemli açıklamalarda bulundu. CHP’li 55 il başkanı tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun destekleneceğini açıkladı.

CHP’de 900 Delege Desteğini Açıkladı

CHP 38’inci Olağan Kurultayı’nın 4 ile 5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirileceği açıklandı. Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan kurultay öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. Son olarak CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve partililer tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteklendiği açıklandı. 55 il başkanı ve 900’e yakın delegenin Genel Başkan olarak Kılıçdaroğlu’nu yeniden seçeceği belirtildi.

Ankara Teşkilatı’ndan Destek

CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, parti içerisindeki kurultay çalışmaları hakkında bilgi verdi. CHP’li 43 il başkanı da açıklamanın yapıldığı salonda hazır bulundu. 12 il başkanının ise yoğunlukları nedeniyle fiziksel katılım sağlayamadığı, lakin çevrimiçi şekilde basın toplantısını takip ettikleri açıklandı. CHP’deki 55 il başkanı adına konuştuğunu ifade eden Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, ‘’CHP Kurultayı’nda Genel Başkan adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Başkanımızın yeniden seçileceğini ümit ediyoruz. Başkanlık yarışında onu desteklemeye karar verdik’’ diye konuştu.

‘’Parti İçerisindeki Değişim Devam Edecek’’

CHP 38’inci Olağan Kurultayı için delegelerle görüşmeler yaptıklarını açıklayan Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, ‘’CHP içerisindeki yenilenme ve değişim süreci kesintisiz şekilde sürecek. Bu süreci en iyi şekilde yönetecek kişinin de CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Bu nedenle onu destekleyeceğiz. Delegelerimizle görüşüyoruz. İmzalar toplanıyor. Şu ana kadar 900’e yakın delegenin imzası alındı. CHP’nin geleneklerine yakışır şekilde bir yarış olmasını istiyoruz. Demokratik bir süreç yürütülmelidir. Bizim inancımıza göre ilk olarak yerel seçimlerde akabinde de genel seçim döneminde CHP’nin iktidara geçmesi için yenilenmiş bir yönetim oluşturulacaktır. Yenilenme sürecimiz partimizin ilçe teşkilatlarından il teşkilatlarına kadar sürecektir. Genel Başkanımızın önderliğinde bu süreci kesintisiz şekilde sürdüreceğimizi büyük bir inançla ilan ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
55 İl Başkanı’ndan Kemal Kılıçdaroğlu’na Destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin