Adana’da Feci Kaza: İş Yerinin Önünde Otururken Araba Çaptı, Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Sarıçam ilçesinde kuruyemiş dükkanının önünde oturan işletme sahibi Emin Çopur’a kontrolden çıkan bir otomobil çarptı. Tek suçu dükkanının önünde oturmak olan 44 yaşındaki Emin Çopur kaza sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri, otomobil sürücüsü Turgay A.’nin gözaltına alındığını açıkladı. Feci kazanın görüntüleri an ve an güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Adana’da Kontrol Çıkan Otomobil Can Aldı

Adana merkezde bulunan Sarıçam ilçesindeki Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi’nde kaza oldu. Akşam saat 21:30 civarında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşlar tarafından kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili verilen ifade de detaylar ortaya çıktı. Atatürk Caddesi üzerinde kuruyemiş dükkanı bulunan 44 yaşındaki Emin Çopur’un hava almak amacıyla dükkanın önüne çıktı. Emin Çopur’un dükkanının yanında bulunan fırının sahibi de dışarıya çıktı. Emin Çopur ve fırın işletmeci dükkan önünde otururken kaza meydana geldi. Turgay A. tarafından kullanılan 01 VF 150 plakasındaki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak savruldu. Otomobil, iş yerinin önünde oturan Emin Çopur’a sert şekilde çarptı.

 

Talihsiz Adam Olay Yerinde Can Verdi

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi’nde bulunan vatandaşların büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden olan kaza ile ilgili polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine hem polis ekipleri hem de sağlık personeli intikal etti. Otomobil sürücüsü Turgay A.’nın kaçmaması için çevredeki esnaf tarafından güvenlik tedbirleri alındı. Sağlık personeli, 44 yaşındaki Emin Çopur’un durumunu kontrol ettiğinde yaşamını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de bölgeye gelerek çalışmalara başladı. Emin Çopur’un cansız bedeninin ise sağlık personeli tarafından Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki morga kaldırıldığı açıklandı.

Emin Çopur ile birlikte oturan fırın işletmecisi ikazadan yara almadan kurtuldu. Kuruyemiş dükkanında bulunan güvenlik kameraları ise feci kazayı kayıt altına aldı. Polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarına el koydu. Otomobil sürücüsü Turgay A.’nin ise gözaltına alınarak Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildiği belirtildi. Polis tarafından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı. Emin Çopur’un aile yakınlarına ise çevredeki esnaf tarafından talihsiz olayın haber verildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana’da Feci Kaza: İş Yerinin Önünde Otururken Araba Çaptı, Hayatını Kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin