Ali Erbaş: “Mazlumların Elinden Tutmaya Bu Sene De Devam Edeceğiz”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Yurtdışı Bilgilendirme Toplantısı’nda din hizmetleri müşavirleri ve ataşeleri ile çevrim içi bir toplantı düzenledi.

Toplantıya, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Burhan İşliyen, Doç. Dr. Selim Argun, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Dış İlişkiler Genel Müdürü Mahmut Özdemir ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan da katıldı.

Ali Erbaş: “4 Milyon Hisse Kurbanın İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmışız”

Ali Erbaş, toplantıda yaptığı konuşmada, bugüne kadar yaklaşık olarak 4 milyon hisse kurbanın hem yurt içinde hem de yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti. 2022 yılında ise 525 bin 550 kurban hissesinin 81 ilde, 922 ilçede ve 82 ülkede 375 bölgede gönüllüler ve görevliler nezaretinde kesilerek 21 milyon 897 bin 917 kişiye ulaştırıldığını vurguladı. Erbaş, Rabbimizin inayeti, milletin güveni ve desteğiyle tüm dünyayı iyilikle sarmak ve mazlumların elinden tutmak amacıyla bu yıl da çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Vekaletle kurban organizasyonu çerçevesinde, bu yıl yurt içinde 100 bin hisse, yurt dışında ise 50’ye yakın ülkede 249 bölgede toplamda 450 bin hisse kurban kesme hedeflerini dile getiren Erbaş, toplamda 550 bin hisse kurbanın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını planladıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Erbaş: “Mazlumların Elinden Tutmaya Bu Sene De Devam Edeceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin