Ankara’da Hırsızlık Yapan Yabancı Uyruklu 3 Kişi Yakalandı

featured
CORUM'DA YAKALANAN UC KISI TUTUKLANIP CEZAEVINE GONDERILDI. FOTO:YUSUF CINAR-CORUM-DHA
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 kişi Çorum’da polis ekipleri tarafından yakalandı. Yabancı uyruklu oldukları belirlenen hırsızlar 193 bin doları özel bir otomobilden çalarak kayıplara karışmıştı. Polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yakalanan hırsızlarla ilgili mahkeme tutuklama kararı verdi.

Ankara’daki Hırsızlar Çorumda Ortaya Çıktı

Ankara’daki özel bir döviz bozdurma şubesinde işlem yaşan B.H. adlı şahıs hırsızların kurbanı oldu. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen B.H.’yi takip eden hırsızlar otomobildeki çantayı alarak kayıplara karışmıştı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucu hırsızların kimlikleri tespit edildi. Parası çalınan olan B.H. gibi hırsızlarında yabancı uyruklu olduğu polis tarafından belirlendi. Polis ekipleri paraya çalan hırsızların 42 yaşındaki İ.S., 32 yaşındaki Y.D. ve 31 yaşındaki İ.S. olduğunu tespit etti.

Çorum’da Saklanan Hırsızlar Bulundu

193 bin doları çalarak kayıplara karışan hırsızların yakalanması için polis ekipleri tarafından yurt genelinde arama çalışması başlatıldı. Yabancı uyruklara sahip olan hırsızların Çorum’a kadar kaçtıkları tespit edildi. Çorum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri tarafından hırsızların bulundukları yer belirlendi. Hırsızların, Çorum’da bulunan Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nin yakınlarında gizlendiğini tespit eden polis ekipleri operasyon düzenlendi. 3 hırsızı da yakalayan polis ekipleri sorgu işlemleri için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İfade işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan hırsızların tutuklanmasına karar verildi. Hırsızlar tarafından çalınan paranın bulunması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bilgisi duyuruldu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da Hırsızlık Yapan Yabancı Uyruklu 3 Kişi Yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin