Avcılar’da 3 Yaşındaki Leylanur’un Katili Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Avcılar ilçesinde Leylanur Doğan’ın ölümüne sebep olan minibüs şoförü yakalandı. 3 yaşındaki Leylanur’un ölümünün ardından kalp krizi geçiren sürücü Cevdet Uçkan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Avcılar’da Yürek Yakan Kaza

Avcılar ilçesinin Yeşilkent Mahallesi’ndeki 105. Sokakta meydana gelen kaza yürek yaktı. Dün akşamüzeri saat 17:30 civarında meydana gelen kazada 3 yaşında olan Leylanur Doğan, midibüs altında kalarak yaşamını yitirdi. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza anı yürekleri parçaladı. Leylanur Doğan, Cevdet Uçkan tarafından kullanılan 34 LIJ 224 plakalı aracın altında kaldı. Bir süre boyunca aracın altında sürüklenen küçük çocuğun öldüğü görüldü.

Midibüs Şoförü Kalp Krizi Geçirdi

3 yaşında olan Leylanur Doğan’ın öldüğünün belirlenmesinin ardından yakınları sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından yakınları midibüs şoförü Cevdet Uçkan’a saldırarak hesap sordu. Olayların büyümesinin ardından aynı sokakta bulunan vatandaşlar tarafından hem polis ekiplerine hem de sağlık personeline haber verildi. Olay yerine gelen sağlık personeli Leylanur Doğan’ın vefat ettiğini teyit etti. Cevdet Uçkan ise kazanın ardından kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Cevdet Uçkan, bugün taburcu oldu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan sürücünün tutuklanmasına karar verildi. 3 yaşında olan Leyla’nın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından küçük kızın cansız bedeni cenaze için ailesine teslim edilecek.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avcılar’da 3 Yaşındaki Leylanur’un Katili Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin