Aydın’da Miras Kavgası Kanlı Bitti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir aile arasında yaşanan miras kavgası kanlı bitti. Dayı ve yeğeni arasındaki kavgada kan döküldü. 66 yaşındaki Cengiz Bayram, miras nedeniyle kavga ettiği yeğeni 38 yaşındaki Mesut Alkış’ı öldürdü.

 

Aydın’da Aile Faciası Yaşandı

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Umurlu Mahallesindeki Kanyaşı bölgesinde yer alan küme evlerde cinayet işlendi. Öğlen saat 16:00 civarında meydana gelen olayda dayı ve yeğeni arasındaki miras kavgası kanla sona erdi. 66 yaşındaki Cengiz Bayram, yeğeni 38 yaşındaki Mesut Alkış ile miras nedeniyle sözlü tartışma yaşadı. Sözlü tartışmanın kısa süre içerisinde büyüdüğü ve Cengiz Bayram’ın yeğeni Mesut Alkış’a bıçakla saldırdığı öğrenildi. Mesut Alkış’ın hem karın bölgesinden hem de kalbinden bıçaklandığı tespit edildi.

Kavga seslerini duyan komşular tarafından polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri de olay yerine gelerek yaralı Mesut Alkış’a müdahale de bulundu. 38 yaşındaki Mesut Alkış’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Dayı ile yeğeni arasındaki miras kavgasının yaşandığı evde olay yeri inceleme ekipleri tarafından çalışma yapıldı. Mesut Alkış’ın cansız bedeni morga götürüldü. 66 yaşında olan dayı Cengiz Bayram ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Cinayet silahına ise olay yeri inceleme ekipleri el koydu. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisini paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın’da Miras Kavgası Kanlı Bitti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin