Bahçelievler de Sokakta Okul Servis Minibüsü Tarafından Canından Oluyordu Şimdi Yoğun Bakımda

kaza
kaza
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler yaşanan olayda, 4 yaşındaki Ömer Asaf Şengül’ün hayatı, bir okul servis minibüsüyle çarpışması sonucu ağır şekilde tehlikeye girdi. Olay, 8 Kasım Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, küçük Ömer Asaf, sokakta yolun karşısına geçmeye çalışırken, bir okul servis minibüsü tarafından çarptı.

kaza
kaza

Servis Şoförü Kediye Çarptığını Zannettiğini İddia Etti

Olayın ardından servis şoförü, şahsın bir kediye çarptığını zannettiğini iddia etti. Ancak, bu açıklama, çevredekilerin tepkisini çekti. Şoför, olay yerinden uzaklaşırken, küçük Ömer Asaf aracın altında kaldı. Vatandaşlar, çocuğa yardım etmek için hemen harekete geçti ve durumu fark edenler, servis şoförünü durdurarak olayın vahametini anlatmaya çalıştı.

Ben Çarpmadım Savunması Doğru Çıkmadı

Şoförün, Ben çarpmadım şeklindeki savunması, çevredekiler tarafından sorgulandı. Çocuğun ailesi, servis şoförünün, Ben kediye çarptım zannettim ifadesinin vicdanları sarsıcı bir şekilde yetersiz olduğunu belirtti. Küçük Ömer Asaf, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Servisin Durduğunu Görünce Karşıya Geçmeye Çalışırken Ezildi

Ailenin acılı durumunu anlatan yengesi Saime Şengül, Çocuğumuz servisin durduğunu görünce karşıdan karşıya geçmek istemiş. Geçerken adam görmediğini söylüyor ama ifadesinde, ‘Ben kedi zannettim’ demiş ve kaçmış. Ama bu kedi bile olsa insan dönüp bakmaz mı? dedi. Ömer Asaf’ın halası Meryem Şengül de, Adam çarptı ve kaçtı. ‘Ben görmedim’ diyor. Nasıl çocuğu görmez? şeklinde tepki gösterdi.

Olayın tanığı Fatih Karçığa ise, Araç durmuş, öğrenci indiriyordu. Çocukta kendisine yol verdiğini düşünerek karşı geçiyor. O anda gaza basınca çocuğu eziyor. İleri gidince, ‘Ben ezmedim’ diyor ve gidiyor. Şu an çocuk yoğun bakımda, şoförü de serbest bırakmışlar. Adalet bekliyoruz şeklinde konuştu. Bu olay, ailenin ve mahalle sakinlerinin adalet taleplerini beraberinde getirirken, toplumun vicdanını da derinden sarsmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçelievler de Sokakta Okul Servis Minibüsü Tarafından Canından Oluyordu Şimdi Yoğun Bakımda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin