Bakan Işıkhan, Adıyaman’a Ziyarette Bulundu

Bakan Işıkhan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman’a çeşitli temaslar gerçekleştirmek üzere ziyarette bulundu. Bakan Işıkhan’ı Adıyaman Vali Vekili Muhammet Tugay ve protokol üyeleri havalimanında karşıladı. Karşılamanın ardından Bakan Işıkhan, Adıyaman Valiliği’ni ziyaret ederek, Afet Koordinasyon toplantısına katıldı ve deprem sonrası yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Işıkhan: “Yıkılan Ne Varsa Yerine Daha İyisini Yapacağız”

Toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Işıkhan, depremin izlerinin silinmesi ve şehirlerin canlanması için büyük bir çaba gösterdiklerini ifade etti. Hızla harekete geçtiklerini ve kamu kurumlarıyla vatandaşların birlikte çalışarak kısa sürede afetin üstesinden gelindiğini belirtti. Can kayıplarının telafi edilemeyeceğini ancak maddi kayıpların giderilebileceğini söyledi. Işıkhan, yıkılan yapıların daha iyisini yapacaklarını belirterek, Adıyaman’ı diğer şehirlerle birlikte yeniden ayağa kaldıracaklarını ve çalışma hayatını, sosyal yapısını, ekonomisini güçlendireceklerini ifade etti.

Bakan Işıkhan, milletin sağduyulu ve feraset sahibi olduğunu ve devlete güvendiğini belirterek, millete duyulan güvenin boşa çıkarılmayacağını vurguladı. Adıyaman’ın ekonomisini, çalışma hayatını, ticaretini, üretimini ve istihdamını daha da iyileştirmek için birlikte çalışacaklarını söyleyerek, “Ben şunun altını özellikle çizmek isterim ki; 85 milyon, tek yürek olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Açıkça ifade etmek isterim ki, Türkiye Yüzyılı’nın ilk kabinesi; 21 yıldır olduğu gibi hiçbir kardeşimizi ayırmadan, vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve refahını artırmaya yönelik ne gerekiyorsa yapacaktır. Bu noktada bugüne kadar olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği bize rehber olacaktır” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Işıkhan, Adıyaman’a Ziyarette Bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin