Bakırköy’de Taksiciye İbretlik Ceza: Türk Yolcuları İndirip Turistleri Almıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Bakırköy semtinde Türk yolcuları aracından indirerek turistleri alan taksici hakkında işlem yapıldı. Sosyal medyada gündeme gelen olayın ardından polis ekipleri taksicinin gözaltına alındığını açıkladı. 10 gün boyunca trafikten men edilen taksiciye 4 bin TL’de para cezası kesildi. Taksici ile yolcular arasında çıkan tartışma an ve an cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde taksicinin, turistleri almak için yolcuları bir an önce araçtan indirmeye çalıştığı görüldü. Taksicinin, çalışma ruhsatının da kapalı olduğu tespit edildi.

Bakırköy’deki Taksiciye Ceza Kesildi

İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Halkalı Caddesi’nde taksici ile yolcuları arasında tartışma yaşandı. Çarşamba günü öğle saatlerinde bir alışveriş merkezinin önünde yaşanan olayın sosyal medyada gündeme geldi. Taksici, aracında bulunan Türk yolcuları indirmek istedi. Yolcuların, cep telefonu ile kayıt altına aldığı görüntülerde taksicinin yolcuları yol kenarında bırakmak istediği görüldü. 3 Türk yolculunun varış noktasından memnun olmayan taksici, aracından inmelerini istedi. Yolcular ile tartışma yaşayan taksicinin turistleri aracına almak istediği için bu şekilde davrandığı öğrenildi. Takside bulunan 3 kadın yolculunun araçtan inmek istememesi üzerine bağırmaya başlayan taksici, ‘’O zaman taksiyi siz kullanın ve gidin’’ dedi. Tartışmanın büyümesi üzerine Türk yolcular taksiden dışarı çıktı. Taksici ise turistleri aracına alarak alışveriş merkezinin önünden uzaklaştı.

Taksiciye, Sosyal Medyada Tepki Gösterildi

3 kadın Türk yolcu ile taksi sürücüsü arasında yaşanan tartışmanın görüntüleri sosyal medya platformlarında yayınlandı. Taksiciye yönelik tepkilerin çığ gibi büyümesinin üzerine polis ekipleri harekete geçti. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ndeki polis ekipleri tarafından güvenlik kameraları izlendi. Olaya karışan taksi sürücüsünün kimliği tespit edildi. M.E. adlı taksi sürücüsünün polis tarafından gözaltına alındığı duyuruldu. Polisin yaptığı inceleme sonucunda M.E.’nin taksi çalıştırma ruhsatının kapalı konumda olduğu tespit edildi. 4 bin TL para cezası uygulandı. Ayrıca, 10 gün boyunca taksinin trafiğe çıkmasının men edildiği öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü tarafından taksiciyle ilgili işlem başlatıldığı bilgisi sosyal medyadan duyuruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakırköy’de Taksiciye İbretlik Ceza: Türk Yolcuları İndirip Turistleri Almıştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin