Başakşehir’de Korkunç Kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Refüjü aşan otomobil karşı şeride geçti. Korku dolu anların yaşandığı kaza sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana geldi. İki otomobilin karıştığı trafik kazası sonucu 3 kişi vefat ederken, 1 kişi de ağır şekilde yaralandı. Yaralanan vatandaş sağlık personelinin hızlı müdahalesi sonucu hayata tutundu.

Aşırı Hız Can Aldı

İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde trafik kazası meydana geldi. Başakşehir’den Arnavutköy’e doğru ilerlemekte olan 34 UB 7161 plakasındaki otomobil refüjü geçerek karşı şeritte bulunan başka bir otomobile çarptı. Kimliği tespit edilemeyen sürücünün aşırı hızlı olduğu ve direksiyon kontrolünü kaybettiği tespit edildi. Karşı şeritten ilerleyen 34 HZR 561 plakasındaki otomobil çarpma sonucu bariyerlere vurarak durabildi. İki otomobilin dahil olduğu kaza sonucunda 3 kişi olay yerinde can verdi. 1 kişinin ise ağır şekilde yaralandığı belirlendi.

İtfaiye Ekipleri Müdahalede Bulundu

Akşam saat 19:30 civarında meydana gelen kaza aynı istikamette ilerleyen diğer sürücüler tarafından ihbar edildi. Kazanın meydana geldiği Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri tarafından trafik akışı durduruldu. Sağlık çalışanları ile birlikte itfaiye personeli de olay yerine intikal etti. Trafik kazası sonucu otomobile sıkıştıkları tespit edilen yaralıları çıkarmak için itfaiye ekipleri müdahale de bulundu. Uzun ve yoğun çabaların ardından yaralılar sıkıştıkları otomobillerden dışarı çıkarıldı.

Sağlık Ekipleri Yaralılara Yardım Etti

Trafik kazasında ağır şekilde yaralandıkları tespit edilen Mehmet Bülbül ile Enes Durukan olay yerinde can verdi. Sağlık ekiplerinin yoğun çabası sonucu hastaneye sevk için ambulansa kaldırılan Muhammet Bülbül ise yolda hayatını kaybetti. Muhammet Bülbül’ün tüm çabalara rağmen hayata tutunamadığı açıklandı. Trafik kazasında yaralanan Sudenaz Bülbül ise sağlık personelinin hızlı müdahalesi sonucu hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak inceleme çalışmasının başlatıldığını açıkladı. Trafik kazasına karışan iki otomobil yoldan kaldırıldı. Polis, trafik akışını sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir’de Korkunç Kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin