Bipolar Hastası Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bipolar hastası olduğu ileri sürülen Mehmet Buğdaycı dehşet saçtı. Mehmet Buğdaycı beylik silahı ile önce karısı Şerife Buğdaycı’yı öldürdü, ardından da intihar etti.

3 Çocuk Babası Dehşet Saçtı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki Yenişehir Mahallesi’ndeki Direkçibaşı Sokak 5/1 numaralı apartmanda aile faciası yaşandı. Akşamüzeri saat 17:00 civarında meydana gelen olayda Mehmet Buğdaycı ve karısı Şerife Buğdaycı arasındaki kavga kanlı bitti. Komşuları, Buğdaycı çiftinin sürekli olarak kavga ettiğini açıkladı. 3 kız çocukları bulunan Mehmet Buğdaycı ile karısı Şerife Buğdaycı arasındaki son kavga ise ölümle sonuçlandı. Silah seslerini duyan komşuları tarafından hem polis ekiplerine hem de sağlık personeline ihbar yapıldı. Acı veren tablo, Buğdaycı çiftinin evine girilmesiyle ortaya çıktı.

İtfaiye Ekipleri Kapıyı Kırdı

Yenişehir Mahallesi’ndeki Direkçibaşı Sokak 5/1 numaralı apartmanda Buğdaycı çiftinin oturduğu daireye polis ekipleri tarafından girilemediği için itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Kapıyı kırarak içeri girmeyi başaran itfaiye ve polis ekipleri hem Mehmet Buğdaycı’nın hem de karısı Şerife Buğdaycı’nın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmaya göre Mehmet Buğdaycı’nın beylik silahı ile karısı Şerife Buğdaycı’yı başından vurarak öldürdüğü tespit edildi. Mehmet Buğdaycı’nın intihar etmek için tavana ip astığı lakin başarılı olamadığından dolayı karısını vurduğu silahla kendi başına sıktığı belirlendi.

Bipolar Hastası Olduğu Açıklandı

Mehmet Buğdaycı ile karısı Şerife Buğdaycı’nın cansız bedenleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yaşanan aile faciası Buğdaycı çiftinin 3 kızına haber verildi. Babalarının, önce annelerini öldürdüğü ardından da intihar ettiğini öğrenen çocuklar sinir krizi yaşadı. Komşuları ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan 3 kız, travma yaratan olayın ardından evlerinden uzaklaştırıldı. Mehmet Buğdaycı’nın sağlık durumunun iyi olmadığı ve 8 sene önce bipolar bozukluğu teşhisi ile tedavi gördüğü açıklandı.

Çocukları İçin Sığınma Evinden Geri Dönmüş

Öte yandan Şerife Buğdaycı’nın geçmiş dönemlerde kadın sığınma evine yerleştirildiği öğrenildi. Mehmet Buğdaycı tarafından sıklıkla fiziksel ve sözlü şiddete maruz kalan Şerife Buğdaycı’nın üç-dört kere sığınma evine gittiği, lakin çocukları için eşine geri döndüğü ileri sürüldü. Komşuları, Şerife Buğdaycı’nın eşinden ayrılarak büyük kızıyla birlikte yaşama kararı aldığı, bir hafta içerisinde evden ayrılmayı planladığını belirtti. Bipolar hastası olduğu ileri sürülen Mehmet Buğdaycı’nın geçtiğimiz dönemlerde de iple kendini asarak intihar etmeye çalıştığı öğrenildi. Otopsi işlemlerinin ardından Şerife Buğdaycı ile Mehmet Buğdaycı’nın cansız bedenleri ailelerine teslim edilecek. Çiftin son tartışmasının nedeni ise belirlenemedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bipolar Hastası Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin