Bitlis’te 3’ncü Kar Festivali Düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Belediyesi tarafından El Aman Hanı Kayak Merkezi’nde kar festivali düzenlendi. Meşaleli kayak gösterilerinin de yapıldığı festivale vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Bitlis Belediyesi’nin bu sene 3’ncüsünü gerçekleştirdiği festival akşam düzenlenen meşaleli kayak gösterisi ile sona erdi. Bitlisli vatandaşlar festivalden dolayı belediyeye teşekkür etti.

Bitlis’te Birbirinden Renkli Anlar Yaşandı

Bitlis ile Tatvan arasındaki karayolu üzerinde yer alan El Aman Hanı Kayak Merkezi’nde festival yapıldı. Bitlis Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen festivalde birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ile birlikte Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay da festivale katıldı. Bitlis Belediyesi’ndeki personel ve ailelerinin yanı sıra Ak Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi de programa katılanlar arasında yer aldı. Sabah erken saatlerde başlayan festival gece geç saatlere kadar devam etti. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kar festivalinde kayakçılar birbirinden renkli gösterilere imza attı. Gençlerin halay çektikleri ve müzik performansı sergileyen dj ye eşlik ettikleri görüldü. Bitlis Belediyesi tarafından kar festivaline katılan vatandaşlara köfte ile ekmek ikramı yapıldı.

‘’Vatandaşlarımızın İlgisinden Memnun Olduk’’

Bu sene 3’ncüsü düzenlenen kar festivalinin yoğun ilgi göstermesinden memnun olduklarını ifade eden Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ‘’Kar festivalimize çok güzel ve dikkat çekici bir ilgi oldu. Vatandaşlarımızın bu denli ilgi göstermesinden dolayı memnun olduk. Hem gençlerimiz hem de aileleri buraya gelerek karın keyfini çıkardılar. Kar keyfinin eğlenceye dönüşmesinden dolayı memnuniyet duyuyoruz. Burada yepyeni bir tesisimizi vatandaşlarımızın hizmetine açmış bulunuyoruz. Bu tesisimiz hem vatandaşlarımıza hizmet edecek hem de yeni sporcuların yetişmesine vesile olacaktır. Bitlis’in kabuğunu kırarak karın başkenti haline gelmesi için çalışmalarımızı kesintisiz şekilde devam ettireceğiz. Kayağın merkezi haline gelmek istiyoruz. Bu festivale katılarak destek olan tüm vatandaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum’’ diye konuştu. Kar festivali akşam saatlerinde düzenlenen meşaleli kayak gösterisi ile sona erdi. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı festivalde vatandaşlar doyasıya karın keyfini çıkardı. Festival kapsamında El Aman Hanı’ndaki kayak merkezi de hizmete açılmış oldu. Bitlis Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde de kar sporlarıyla ilgili yeni projelerini hayata geçireceği öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitlis’te 3’ncü Kar Festivali Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin