Bolu Belediye Başkanı ‘Değişim’ İçin Ankara’ya Yürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’da bulunan CHP Genel Merkezi’ne doğru yürümeye başladı. ‘’Değişim ve Adalet’’ temalı yürüyüşle ilgili konuşan Başkan Özcan, ‘’CHP’nin yeniden Atatürkçü çizgiye oturması için yürüyorum’’ dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve destekçileri ‘’Adalet ve Değişim’’ talebi ile CHP Genel Merkezi’ne doğru yola çıktı. 2022 yılında sığınmacılarla ilgili açıklamaları nedeniyle CHP’den geçici şekilde ihraç edilmesine karar verilen Başkan Tanju Özcan, 13 Haziran’da geri dönmüştü. 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP’de değişim sürecinin başlatılması gerektiği yönünde beyanatlar veren Başkan Tanju Özcan, bu seferde kesin şekilde ihraç talebiyle karşılaştı. CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmesine karar verildi. Bu talep karşısında sessiz kalmayacağını ifade eden Başkan Tanju Özcan, ‘’Değişim ve Adalet’’ temalı yürüyüşü başlattığını açıkladı. Tanju Özcan ve destekçilerinin Ankara yürüyüşünün 10 gün sürmesi bekleniyor.

CHP’de Değişim ve Adalet Talebi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, adalet ve değişim temalı yürüyüşüne Atatürk Anıtı’nın önünden başladı. Klasik bir arabayla Atatürk Anıtı’nın önüne gelen Başkan Tanju Özcan, meydanda toplanan vatandaşlara seslendi. Bolu Belediyesi’ne ait bandonun marşlar çaldığı törende önce saygı duruşu yapıldı, akabinde de İstiklal Marşı okundu. Atatürk’ün anıtına bakarak konuşan Başkan Tanju Özcan, ‘’Atamızın kurucusu olduğu CHP bugün başarısız kişiler tarafından yönetilmektedir. Bu yüzden Atamızdan özür diliyorum. CHP yönetimi tarafından partimiz 10 Aralık grubuna, Soros ve terör sevicilere; badem bıyıklı kişilere peşkeş çekilmektedir. CHP’den Atatürkçüler mobbing uygulanarak uzaklaştırılmaktadır. CHP’nin Atatürkçü gömleğinin yırtılması isteniyor. Bu nedenle CHP Genel Merkezi’ne doğru yürüyüşe başlayacağız’’ ifadelerini kullandı.

‘’Bolu’da Çoban Ateşini Yakıyoruz’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başarısız olmasına rağmen koltuğunda oturmasına tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konuşmasını şöyle devam etti:

‘’Adalet ve değişim için Ankara’ya doğru yürüyeceğiz. Bu yürüyüşte bizlere hakkı yenen parti emeklileri katılacak. Başarısızlığına rağmen CHP Genel Başkanlığı koltuğundan kalkmayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun indirilmesi amacıyla bu yürüyüş yapılacak. CHP’yi yeniden Atatürkçü çizgiye oturtmak için yapılacak. Atatürkçü kimliği nedeniyle hem devletten hem de CHP’den dışlanan vatandaşlarımız için bu yürüyüş gerçekleştirilecek. Köroğlu’nun diyarı Bolu’da çoban ateşi yanacak. Cumhuriyetimizin ve gelecek nesiller için bu adımları atacağım. Biz gücümüzü Atamızdan ve halkımızdan almaktayız.’’

Bolu Belediye Başkanı Özcan’a Yoğun İlgi

Bolu İzzet Baysal Caddesi’ni takip ederek yürüyüşe geçen Başkan Tanju Özcan ve destekçileri, ‘’değişim’’ ve ‘’adalet’’ yazılı pankartlar taşıdı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği grup sloganlar eşliğinde Ankara’ya doğru yürüyüşe geçti. Bolu Belediye Başkanı Özcan ve beraberindekilerin 10 gün sürmesi beklenen yürüyüşünün ilk durağı Tekke Köyü olacak.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Belediye Başkanı ‘Değişim’ İçin Ankara’ya Yürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin