Bolu Dağı’nda Şiddetli Kar Yağışı Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Dağı’nda akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini artırmaya başladı. D-100 karayolundan itibaren Anadolu Otoyoluna kadar ki bölümde kar yağışının etkili olduğu açıklandı. Karayollarına bağlı ekipler tarafından trafik akışının aksamaması için temizleme çalışmaları başlatıldı.

Bolu Dağı Karla Kaplandı

Bolu Dağı’nda etkili olan kar yağışı etkisini artırmaya devam ediyor. D-100 karayolunun başlangıcından Anadolu Otoyolu geçişine kadar ki bölümde yollar karla kaplandı. Hem İstanbul hem de Ankara istikametindeki yollarda kar yağışının etkisi hissedildi. Trafikte yer yer aksamalar meydana gelirken; sürücüler sis nedeniyle önlerini görmekte güçlük çekmeye başladı. Kar kalınlığının 15 santimetre civarında olduğu tespit edildi. Karayollarına bağlı ekipler tarafından yolların açılması için temizleme çalışmaları başlatıldı.

Karayollarına bağlı temizlik ekipleri ilk olarak kar küreme araçları ile yolları temizledi. Buzlanmayı önlenmek amacıyla yollara tuzlama uygulaması yapıldı. Polis ekiplerinin kontrolü altında trafik akışının sağlandığı açıklandı. Yetkililer tarafından sürücülerin dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunuldu. Kar yağışının şiddetinin gece boyunca artmaya devam edeceği uyarısı yapıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Dağı’nda Şiddetli Kar Yağışı Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin