Bolu’da Zincirleme Kaza: 9 Kişi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu ile İstanbul arasındaki D-100 karayolunda zincirleme trafik kazası oldu. 4 otomobilin birbirine vurduğu kaza sonucu 5’i çocuk olmak üzere toplam 9 kişinin yaralandığı açıklandı.

Bolu’da Korkutan Kaza

Bolu’daki D-100 Karayolunun Sanayi Kavşağı mevkisinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Akşam saat 18:30 civarında meydana gelen kaza  İstanbul istikametine doğru ilerleyen yolda yaşandı. Murat K. tarafından kullanılan 06 CIF 952 plakasındaki otomobilin, Hüseyin A. tarafından kullanılan 10 AIF 101 plakalı otomobile çarpması ile kaza diğer araçlara sıçradı. Aynı yolda ilerleyen Emin P.’nin kullandığı 14 EM 588 plakalı otomobilin de Mehmet S. tarafından kullanılan 14 GK 947 plakalı otomobile çarptığı tespit edildi.

9 Kişi Yaralandı

D-100 karayolundaki zincirleme kazaya tanık olan vatandaşlar tarafından hem sağlık çalışanlarına hem de polise bilgi verildi. Mehmet S. tarafından kullanılan otomobilin içerisinde bulunan 5’i çocuk olmak üzere 8 kişinin yaralandığı belirlendi. Kazaya karışan diğer otomobil sürücüsü Murat K.’nin de yaralandığı görüldü. Sağlık personeli tarafından yaralılar, kaza alanına en yakın hastanelere götürüldü. Yaralılar sağlık durumlarının da iyi olduğu duyuruldu. Polis, zincirleme kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını açıkladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Zincirleme Kaza: 9 Kişi Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin