Bursa’da Liseli Kıza Yönelik Taciz Olayında Şüpheli Gözaltında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da meydana gelen olay, 16 yaşındaki lise öğrencisi D.Ç.’nin, okula giderken bir şahsın takibi ve elle tacize uğramasıyla gerçekleşti. 1 Kasım’da sabah saatlerinde Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde yaşanan olay, güvenlik kameraları sayesinde tespit edildi. Şüpheli, daha sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kendisini Takip Eden Şahsın Saldırısına Uğradı

Olayın detaylarına göre, D.Ç. okula gitmek için yolda ilerlerken, kendisini takip eden Hüseyin Raci isimli 25 yaşındaki bir şahsın saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarının olmadığı bir noktada gerçekleşen olayda, genç kızın bağırması üzerine saldırgan kaçtı. D.Ç.’nin yardım istemesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri İncelemeye Başlandı

Polis, D.Ç.’nin ifadesini aldıktan sonra çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye başladı. Şüpheliyi tespit etmek için özel bir ekip kuran polis, olay yerinin yakınlarında devriye gezerken güvenlik kamerası görüntülerinden Hüseyin Raci’yi tanıyarak gözaltına aldı.

Suriye Uyruklu Emniyetteki Sorgusunda Suçunu Kabul Etti

Suriye uyruklu olduğu belirlenen şüpheli, emniyetteki sorgusunda suçunu kabul etti. Şüphelinin ifadesinde, “Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Ne olduğunu anlayamadım. Kendimi tutamadım. Pişmanım” dediği öğrenildi. Bu itirafla birlikte, Hüseyin Raci, dün adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları, şehirde ve geniş çevresinde infial yaratırken, taciz olaylarının önlenmesi ve suçluların adalet önüne çıkarılması için toplumsal hassasiyet arttı. Taciz kurbanlarına destek sağlanması ve benzer olayların yaşanmaması adına güvenlik önlemlerinin artırılması talepleri gündeme geldi.

Bursa
Bursa

Olayın Tüm Ayrıntıları Dehşet Vericiydi

1 Kasım sabahı Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde meydana gelen olay, 16 yaşındaki lise öğrencisi D.Ç.’nin okula gitmek üzere yola çıkmasıyla başladı. Genç kız, okul yolunda bilinmeyen bir şahsın kendisini takip ettiğini fark etti. Olay, güvenlik kameralarının olmadığı bir bölgede gerçekleşti. Tacizci, D.Ç.’ye yaklaşarak elle tacizde bulundu. Genç kızın çığlıkları üzerine saldırgan hızla kaçtı. Olaya tanıklık eden çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. D.Ç., polislere yaşadığı korkunç anları anlattı ve bu sayede şüpheliyi tanımlamak için güvenlik kameraları incelenmeye alındı.

Polis ekipleri, şüphelinin eşkalini belirleyip kimliğini tespit edemedikleri durumu aşmak için özel bir ekip kurdu. Bu ekip, olayın yaşandığı bölgede devriye gezerken güvenlik kameraları sayesinde şüpheli Hüseyin Raci’yi tanıyarak gözaltına aldı. Suriye uyruklu olan şüpheli, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa’da Liseli Kıza Yönelik Taciz Olayında Şüpheli Gözaltında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin