Cesedi Çöpte Bulunan Emrah Üstünsoy’un Katili Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın’ın Kozcağız ilçesinde cansız bedeni çöpte bulunan Emrah Üstünsoy’un katili bulundu. 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy’un katilinin akrabası Zeki Üstünsoy olduğu belirlendi. Mahkeme, katilin tutuklanmasına karar verdi. Cinayete şahitlik eden G.G. ise adli kontrol şartı ile bırakıldı.

Cesedi Çöpe Atılmıştı

Bartın’ın Kozcağız ilçesindeki Sanayi Sitesi’nin arka tarafından boş alanda bulunan çöpte erkek cesedi bulunmuştu. Dün akşam saat 20:00 civarında bulunan cesedin Emrah Üstünsoy’a ait olduğu belirlendi. Adli Tıp ekibinin incelemesi sonucu cansız bedeni çöpte bulunan Emrah Üstünsoy’un göğsüne 3 kurşunun isabet ettiği belirlenmişti. Jandarma ekipleri tarafından başlatılan cinayet soruşturması kapsamında Emrah Üstünsoy’un arkadaşı olduğu açıklanan iki kişi gözaltına alınmıştı.

Cinayeti İtiraf Ettiler

Jandarma ekiplerinin yoğun çalışması sonucu Emrah Üstünsoy cinayetinin faili ortaya çıktı. 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy ile uzaktan akraba olduğu açıklanan 29 yaşındaki Zeki Üstünsoy cinayeti işlediğini kabul etti. Cinayet esnasında Zeki Üstünsoy’un yanında G.G. isimli şahsında bulunduğu ve olaya şahitlik ettiği tespit edildi. Zeki Üstünsoy’un ifadesinde Emrah Üstünsoy ile arasında kavga olduğu, bu yüzden kavga ettiklerini belirtti.

Emrah Üstünsoy’un olay esnasında kaçmaya çalıştığını belirten şahıs, arkasından beylik silahı ile 3 el ateş ettiğini itiraf etti. Emrah Üstünsoy’un cansız bedenine dokunmadığını ve olay yerindeki çöpte bıraktığını söyledi. Mahkemeye çıkarılan Zeki Üstünsoy’un kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklanmasına karar verildi. Cinayete şahit olan G.G. isimli şahıs hakkında ise adli kontrol şartı ile bırakılması kararı alındı. Emrah Üstünsoy’un cansız bedeni defin işlemleri için ailesine teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cesedi Çöpte Bulunan Emrah Üstünsoy’un Katili Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin