Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin 22’nci Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na Katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da gerçekleşen AK Parti‘nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katıldı. Etkinliğe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti’nin önceki ve mevcut milletvekilleri, MYK ve MKYK üyeleri, parti kurucuları ile gençlik ve kadın kolları üyeleri de iştirak etti. Program, milli marşımız İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Ardından katılımcılara AK Parti’nin 22. yılını kutlayan bir video sunuldu. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cengiz Kurtoğlu eşliğinde “Duyanlara Duymayanlara” adlı şarkıyı seslendirdi. Program esnasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de özel bir çiçek aranjmanı ile tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için sınırlarımız içinde ve dışında fedakarca görev yapan askerlerimizden polislerimize kadar tüm güvenlik güçlerimize buradan selamlarımı iletiyorum. Bugün AK Parti olarak büyük bir coşku ve onur duyuyoruz. ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ ilkesiyle başladığımız kutsal yolda 22 yıl önce bir kilometre taşını daha geride bırakıyoruz. 14 Ağustos 2001 tarihinde milletimizin umudu olarak doğan AK Parti’miz, bu sene 22. yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Partimizin bu gurur dolu yolculuğunda, başından itibaren AK Parti’nin kademelerinde görev almış, partimize gönül vermiş, davamızı yüceltmeye çalışmış tüm kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu 22 yıllık dönemde, teşkilatlarımızın her seviyesinde yer almış kardeşlerimizden birçok kişiyi yitirdik. Kimi doğal sebeplerle aramızdan ayrıldı, kimi AK Parti davasını ileri taşıma yolunda terör örgütlerinin alçak saldırılarında şehit düştü. Kimisi ise afetlerin kurbanı oldu. Hepsi için Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun” şeklinde ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimizin Standartlarını Yükselttik, Vesayeti Gerilettik

Erdoğan, “Türk siyasetinin son 22 yılına yön vererek, tarihi reformlara imza attık. Uzun yıllar boyunca dışlanmış toplum kesimlerini ülkenin tam teşekküllü vatandaşı yaptık. Demokrasimizin standartlarını yükselttik, vesayeti gerilettik. Hiçbir zaman mümkün olmayacak denilen başarıları ülkemizin kazanımlarına ekledik. Ancak bu 22 yıllık süre içinde, kendimize uygun bir muhalefet bulamadık. Her şeyi değiştirdik, ancak ana muhalefet partisini tek parti faşizmi boyunduruğundan kurtaramadık. Kendi seçmenine dahi saygı duymayı, milli iradeye saygı göstermeyi öğretemedik. Bu süre zarfında 17 kez seçime girdiler ve her seferinde halkın tokadını yediler. Halkı küçümsemenin, milli iradeyi aşağılamanın bedelini seçimleri kaybederek ödediler. Ancak üzülerek ifade etmeliyim ki, hezimete rağmen ders çıkarmadılar” dedi.

Erdoğan, CHP’ye yönelik eleştirilerine devam ederek, “CHP yönetiminin pişkin tavırları, CHP seçmenini rahatsız ediyor. Toplumun belli kesimlerinde hayal kırıklığı artıyor, umutsuzluk yayılıyor. Siyasi güven zedeleniyor. Bu durum, demokrasiye risk oluşturuyor. 14 ve 28 Mayıs seçimlerine farklı şekillerde oy veren vatandaşlarıma seslenmek istiyorum. AK Parti, Türkiye’nin tüm renklerini temsil eden bir partidir. 85 milyon vatandaşımızın partisidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin 22’nci Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na Katıldı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin