Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’İstanbul’u Yeniden İhya ve İnşa Edeceğiz’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) hazırladığı programa katıldı. Ak Parti’nin iktidarda olduğu 21 yılla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Cumhuriyet tarihinin altın dönemi olarak tarihteki yerini almıştır. İktidarımız döneminde şehirlerin çevresi değişim gösterdi. İstanbul’u da kurtarmıştık. Yeniden İstanbul’u ihya etmemiz gerekmektedir’’ dedi.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun son 4 yıldır kesintisiz şekilde düzenlediği Ortak Paylaşım Formu 2024 yılında da gerçekleştirildi. 5. Ortak Paylaşım Formu’nun konusu Cumhuriyet’in 100 yaşında çalışma hayatı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı program İstanbul’daki Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kürsüye çıkarak önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’u yeniden inşa etmeliyiz sözleri öne çıktı.

‘’Cumhuriyet Tarihinin Altın Yılları Yaşandı’’

Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin kaydettiği ilerlemeye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’21 yıllık iktidarımız döneminde ülkemizin hangi noktadan nerelere geldiği bilinmektedir. Bu süreç Cumhuriyet tarihinde altın yıllar olarak kayıt altına alınmıştır. Ulaşım, savunma sanayisi, teknoloji, çevre ve şehircilik, turizm ve sağlık gibi alanlarda birbirinden önemli dönüşüm projeleri hayata geçirildi. Terörle mücadele ve uluslararası alanda yatırım noktasında da çok büyük işlere imzalar atıldı. Ülkemizdeki şehirlerin çehresi değişim gösterildi. Çevresel olarak şehirlerin tamamen değişim göstermesi sağlandı’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’İstanbul’u Çöpten Kurtardık’’

21 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde ülkemizdeki şehirlerin yaşadığı değişime dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Ülkemiz yıllar boyunca eksikliğini yaşadığı ihmaller ve utançlardan kurtulmuştur’’ diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

‘’Ak Parti iktidarı döneminde şehirlerimizi hem çöpten hem de çukur ve çamurlardan kurtardık. İstanbul geçmiş dönem de buydu. Lakin, uluslararası toplantılar yaptığımız dönemde bize İstanbul’un ne kadar temiz bir şehir olduğunu söylediler. İstanbul’u çöplerden çamurlardan ve çukurlardan kurtarmıştık. Tabii ki bu gelişme bir anda ve durup dururken ortaya çıkmadı. Hızlı bir çalışmanın sonucunda meydana geldi. Bugün itibariyle ise İstanbul’un eskisi gibi olduğu söylenemez. İstanbul yeniden eski günlere dönmeyi istemektedir. Bizim de yeni mottomuz buna göre belirlenmiştir. Bu bir mecburiyet haline gelmiştir. İstanbul’un yeniden ihya edilmesi ve inşasına mecbur bulunmaktayız. Yeniden inşa edebilmemiz ve ihyanın sağlanması içinde hem çok çalışmalı hem de gayret göstermeliyiz. 21 yıllık iktidar dönemimizde milletimizin bir asra ulaşan eksikliklerini tamamlama fırsatımız oldu. Bu süreçte hayalleri kurulan proje ve eserler hayata geçti ve hayaller gerçeğe dönüştü.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’İstanbul’u Yeniden İhya ve İnşa Edeceğiz’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin