Dede-Torun Kazada Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı. Motosiklette bulunan dede-torun yaralandı. 61 yaşındaki Halim Yıldırım’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve iyi durumda olduğu açıklandı.

Ticari Araç Çarptı

Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki Arapzade Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi. Akşamüzeri saat 18:00 civarında yaşanan kazada dede-torun yaralandı. Arapzade Mahallesi’ndeki Okul Caddesi’nde motosikletleri ile ilerleyen Halim Yıldırım ve torunu Hayrunisa Yıldırım’a ticari araç çarptı. 62 yaşındaki Zeki G. tarafından kullanılan 34 CET 780 plakalı ticari otomobilin vurması sonucu motosiklet Cumhuriyet Caddesi’nin kesişim noktasına savruldu.

Dede-Torun Motosikletle Savruldu

61 yaşındaki Halim Yıldırım tarafından kullanılan motosikletin yolcu koltuğunda 15 yaşındaki torunu Hayrunisa Yıldırım oturmaktaydı. Motosiklet üzerindeki Halim Yıldırım ve Hayrunisa Yıldırım’ın kask kullanmadığı tespit edildi. Olay yerindeki kişilerin ihbar etmesi üzerine hem polis ekipleri hem de sağlık çalışanları kaza mahaline sevk edildi. Çarpma sonucu yola savrulan Halim Yıldırım ve torunu Hayrunisa Yıldırım’a ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık personeli bulundu. Yaralılara boyunluk kast takıldı. Organgazi Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının kontrol altına alındığı açıklandı. Ticari otomobil şoförü Zeki G. ise ifadesi alınmak üzere polis tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dede-Torun Kazada Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin