Denizli Çardak’taki Tur Otobüsü Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Tur Otobüsü Kazası
Tur Otobüsü Kazası
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Çardak ilçesinde meydana gelen tur otobüsü kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi. Dün Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsü ile kontrolsüz bir şekilde kavşağa çıkan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Taylandlı turist Nutthaphan Jiwakeait (44) bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza dün saat 12.00 sıralarında Denizli-Afyonkarahisar kara yolu Çardak ilçesi girişindeki Havaalanı Kavşağı’nda gerçekleşti. İbrahim Tork’un kullandığı tur otobüsü ile avukat Şükriye Şule U. yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu otobüs savrularak yön tabelasına çarptı. Kazada otobüsteki turistler rehber şoför ve otomobilin sürücüsü dahil 29 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken olay yerine sağlık itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Cenazeler Memleketlerine Uğurlanıyor

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan tur rehberi Mehmet İlhan (31) ile Taylandlı turist Suwıcha Yamsuk (50) dün yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Bugün ise Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Taylandlı turist Nutthaphan Jiwakeait hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 15 turist taburcu edilirken sürücülerle birlikte 11 kişinin tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Hayatını kaybeden rehber Mehmet İlhan’ın cenazesi memleketi Muğla’nın Menteşe ilçesine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Taylandlı 2 turistin cenazesi ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından havayoluyla ülkelerine gönderilecek. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tur Otobüsü Kazası
Tur Otobüsü Kazası

İki Turist Hayatını Kaybetti Soruşturma Başlatıldı

Kazanın ardından olay yerine ulaşan sağlık itfaiye ve polis ekipleri tarafından yaralılara hemen müdahale edildi. Yaralılar ambulanslarla Çardak ve Denizli’deki hastanelere sevk edildi. Ancak rehber Mehmet İlhan ve Taylandlı turistler Suwıcha Yamsuk ile Nutthaphan Jiwakeait’in yaşamını yitirmesiyle birlikte üzüntü ve endişe arttı.

Taylandlı 15 turistin taburcu edilmesinin yanı sıra sürücülerle birlikte 11 kişinin tedavilerinin sürdüğü belirtiliyor. Kazada hayatını kaybeden rehberin cenazesi memleketine gönderilirken Taylandlı turistlerin cenazeleri için ise otopsi işlemleri yapılacak. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluların tespiti için ise yetkililer tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Kaza sonrasında bölgedeki güvenlik önlemleri de gözden geçirilerek benzer olayların önüne geçilmesi amacıyla gerekli tedbirler alınacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizli Çardak’taki Tur Otobüsü Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin