Esenyurt’ta 10 Kişiyi Yaralayan Saldırgan Yakalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde dehşet saçan bıçaklı saldırgan yakalandı. Tanımadığı insanları bıçaklayarak yaralayan Abdullah Ö. polis tarafından etkisiz hale getirildi. Abdullah Ö. tarafından saldırıya uğrayan 10 kişi ise tedavi altına alındı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, Abdullah Ö.’nin geçmişte de Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki bir doktora ait odayı dağıttığı öğrenildi.

Esenyurt’ta Bıçaklı Saldırgan Paniği Yaşandı

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki sokaklarda dehşet saçan saldırgan Abdullah Ö. polis ekipleri tarafından yakalandı. İlk olarak Süleymaniye Mahallesi’nde ortaya çıkan bıçaklı saldırgan hiç tanımadığı insanlara bıçakla saldırmaya başladı. Süleymaniye Mahallesi’nin ardından Bağlarçeşme Mahallesi ve İnönü Mahallesi’ne giden saldırgan hem tanımadığı insanlara bıçakla saldırdı hem de binalara taş atarak maddi hasar verdi. Abdullah G.’nin saldırısı sonucu Yusuf Aykut K., Rojhat S., Muhammed T., Mehmet Ü., Harun A., Efe Can U., Murat A., Ayhan P. Ve Yaser E. bıçakla yaralandı. Bıçaklı saldırgan ayrıca Çiğdem K.’yi de yaraladı. Bıçaklı saldırı sonucu yaralanan 10 kişi hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırıya uğrayan vatandaşlardan Murat A. ile Rojhat S.’nin sağlık durumlarının iyi olmadığı ve hayati tehlikelerinin devam ettiği açıklandı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü saldırgan yeri mobese kameraları ile tespit edildi. İnönü Mahallesi’ndeki 330. Sokak’taki bir apartmanda yaşayan saldırgan polis tarafından gözaltına alınarak etkisiz hale getirildi.

Esnaf Saldırganı Yakalamaya Çalıştı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinin merkezinde yaşanan bıçaklı saldırılara tanık olan vatandaşlar ise olayla ilgili bilgi verdi. Abdullah Ö. tarafından saldırıya uğrayan Çiğdem K.’nin bıçaklanma anına şahit olan vatandaşlar, ‘’Kadın yolun aşağısına doğru yürüyordu. Ortada hiçbir şey yoktu. Sonra bir anda saldırgan bıçağını çıkardı ve kadına sapladı. Hepimiz şok olduk. Hemen saldırganı yakalamak için koştuk ama ara sokaklara girdiği için kaçmayı başardı. Saldırganın üzerinde kahve renklerinde bir mont vardı. Zayıftı. Yüzünde kirli sakal bulunuyordu. Çok hızlı koştuğu için yakalayamadık, yaralı kadına yardım ettik’’ ifadelerini kullandı. Abdullah G.’nin geçmiş dönemlerde de doktor odasını gasp ettiği ve kullanılamaz duruma getirdiği ortaya çıktı. Bıçaklı saldırganın psikolojik sorunlarının bulunduğu öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esenyurt’ta 10 Kişiyi Yaralayan Saldırgan Yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin