Gaziantep’te TIR ile Otomobil Çarpıştı: Kazada Kardeşleri Ölüm Ayırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde trafik kazası meydana geldi. 23 yaşındaki Mahir Havvat’ın kullandığı otomobil, aynı güzergahta ilerleyen TIR’lara vurdu. Trafik kazasına karışan otomobilin yolcu koltuğunda oturan 28 yaşındaki Onur Havvat ağır yaralanırken, sürücü Mahir Havvat yaşamını kaybetti. Hurdaya dönen otomobilden güçlükle çıkarılan Mahir Havvat’ı ölüm kardeşinden ayırmış oldu.

Gaziantep’te Kan Donduran Trafik Kazası Oldu

Gaziantep’in İslahiye ilçesi ile Hassa arasındaki karayolunun 9’uncu kilometresinde kan donduran trafik kazası oldu. Akşam saat 21:00 civarında meydana gelen kazada bir kişi ağır şekilde yaralanırken, bir kişi ise vefat etti. Mahir Havvat ile Onur Havvat kardeşlerin otomobilleri ile Hassa’ya doğru ilerlediği kaydedildi. 23 yaşındaki Onur Havvat tarafından kullanılan 27 BRM 83 plakasındaki otomobilin seyir halindeyken lastiği patladı. Onur Havvat’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride savruldu. Otomobil, karşı şeritten gelen Hasan K.’nin sürücü koltuğunda oturduğu  31 AON 790 plakalı TIR’a çarptı. TIR’ın demir yüklü olduğu öğrenildi. TIR’a çarptıktan sonra savrulan otomobilin daha sonra Fırat D. tarafından kullanılan 31 RAY 39 plakasındaki başka bir TIR’ın dorsesine vurduğu belirdin. Mahir Havvat’ın sürücü koltuğunda oturduğu otomobil trafik kazası sonucu hurdaya dönüştü.

Kardeşlerden Biri Yaralanırken Diğeri Vefat Etti

Gaziantep’in İslahiye ilçesi ile Hassa arasındaki karayolunu kullanan diğer sürücüler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi arandı. Feci trafik kazasıyla ilgili hem jandarma ekiplerine hem de sağlık personeline bilgi verildi. İtfaiye ekipleri de kazanın yaşandığı bölgeye geldi. Trafik kazası sonucu otomobilin içerisine sıkışan Onur Havvat ile Mahir Havvat’ın dışarı çıkarılması için seferberlik ilan edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun gayretleri sonucu kardeşler hurdaya dönüşen otomobilden çıkarılabildi. Acil kodu ile ambulansa taşınan kardeşlerden otomobil sürücüsü Mahir Havvat’ın ağır yaralandığı tespit edildi.

Kardeşleri Ölüm Ayırdı 

İslahiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan kardeşlerden otomobil sürücüsü Mahir Havvat’ın tüm çabalara rağmen hayata tutunamadığı açıklandı. 28 yaşındaki Onur Havvat’ın ise yolcu koltuğunda oturduğu için kardeşi kadar ağır yara almadığı tespit edildi. Hayati tehlikesi bulunan Onur Havvat’ın tedavisine devam edildiği açıklandı. Jandarma ekipleri ise TIR şoförleri Fırat D. ve Hasan K.’nin gözaltına alındığını duyurdu. Jandarma tarafından trafik kazasıyla ilgili inceleme başlatıldığı bilgisi aktarıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gaziantep’te TIR ile Otomobil Çarpıştı: Kazada Kardeşleri Ölüm Ayırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin