İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ağrıya Geldi

Ali Yerlikaya
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2010-2012 yılları arasında Ağrı Valiliği görevini üstlendiği şehre ziyarette bulundu. Havalimanında protokol tarafından karşılandıktan sonra AK Parti Gençlik Kolları tarafından hoş geldiniz pankartıyla karşılandı. Bakan Yerlikaya, programına Valiliği ziyaret ederek başladı ve şeref defterini imzaladı. Ardından Vali Mustafa Koç, milletvekili Ruken Kilerci, Belediye Başkanı Metin Karadoğan ve kurum yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Basına kapalı toplantının ardından Bakan Yerlikaya, AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.

Ali Yerlikaya, Ağrı’da 2 yıl boyunca valilik yapmış olmanın anısını paylaşarak, Ağrılıları samimiyetle selamladı. Ağrı’nın güzelliklerini ve insanlarının sıcaklığını övdü ve şunları söyledi: “Sizler beni hep bir kardeşiniz gibi görüp, bağrınıza bastınız. Bugün bakıyorum da gözlerinizdeki o sıcaklık, yüzlerinizdeki o tebessüm hiç kaybolmamış. Beni yine aynı samimiyetle bağrınıza basıyorsunuz. Hepiniz sağ olunuz, var olunuz. Ağrı’nın kışını yaşamayan, güneşiyle yanmayan, yüce Ağrı Dağı’nın eteklerinde demli bir bardak çayını içmeyen, kolay kolay ne Ağrı’yı, ne de Ağrılı hemşehrilerimi tanıyabilir.”

Ali Yerlikaya, 81 il ve 922 ilçeyi dolaştıklarını ve siyasette dinlenmenin olmadığını vurguladı. Yerel seçimlere odaklandıklarını ve zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirtti. Ağrı’da yapılan yatırımları ve tarımsal destekleri de paylaştı.

Türkiye’nin küresel bir aktör haline geldiğini söyleyen Bakan Yerlikaya, ülkenin zengin kaynaklarını kullanarak kalkınma farklılıklarını giderdiklerini ve altyapıyı güçlendirdiklerini ifade etti. İçişleri Bakanlığı olarak güvenliği sağlamak için çalıştıklarını ve halkın huzurunu korumaya kararlı olduklarını dile getirdi.

Bakan Yerlikaya, düzensiz göçmenlerle mücadele, uyuşturucuyla mücadele ve terörle mücadele gibi konulara da değindi ve vatandaşların güvenliğini sağlama sözü verdi. Ağrı’nın huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalardan bahsetti ve birlik ve beraberliği vurguladı. Ağrı’nın Türkiye’nin hedeflerine taşınmasına katkıda bulunacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ağrıya Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin