İstanbulda Kaza Sonrası Şok! Motosikletin Üzerine Takla Atarak Devrilen Kaçtı Ve Başka Biri Geldi

kadıköy kaza
kadıköy kaza
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy‘de meydana gelen trafik kazasında, saat 01.00 sıralarında D-100 Karayolu’nda gerçekleşen olayda, 34 DLH 611 plakalı otomobil sürücüsü, Ankara istikametinde makas atarak ilerlerken, sağ şeritte seyreden 34 FRV 124 plakalı başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil, yolda savrularak Hilmi Amoca’nın kontrolündeki 34 EDZ 672 plakalı motosikletin üzerine devrildi.

Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Olay Yerinden

Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, takla atan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralı motosiklet sürücüsüne olay yerinde müdahale etti. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye olay yerinde kalp masajı uyguladıktan sonra, acilen ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

kadıköy kaza
kadıköy kaza

Kaçtıktan Sonra, Dakikalar Sonra Gelen Sürücü Değildi

Kazaya karışan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtıktan sonra, dakikalar sonra gelen Yasin D. isimli bir kişi, kendisinin kazaya karışan sürücü olduğunu iddia etti. Polis ekipleri, Yasin D.’yi kazaya karışan sürücü olarak belirleyen görgü tanıklarıyla yüzleştirdi. Ancak, görgü tanıkları, kazaya karışan sürücünün Yasin D. olmadığını ifade ederek, olay yerinden kaçan sürücünün başka biri olduğunu belirtti.

Ters Kelepçe İle Gözaltına Alındı

Bu durum üzerine polis, Yasin D.’yi ters kelepçe ile gözaltına aldı. Gözaltına alınan Yasin D. ise polis aracına götürülürken, “Abi bana böyle demedi, ‘Vurdum sadece, kendim kazaya karıştım’ dedi. Adama bir şey oldu mu?” şeklinde konuştu.

Trafik Akışını Tek Şeritten Sürdürdü

Polis ekipleri, kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametindeki trafik akışını tek şeritten sürdürdü. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Ağır yaralı motosiklet sürücüsü Hilmi Amoca’nın hayati tehlikesi sürerken, polis ekipleri kazayla ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbulda Kaza Sonrası Şok! Motosikletin Üzerine Takla Atarak Devrilen Kaçtı Ve Başka Biri Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin