İstanbul’da Yağmurdan Kaçan Köpek Taksiye Bindi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli yağmur ve rüzgar vatandaşların hayatını olumsuz etkilediği kadar sokak hayvanları da etkiledi. Yağmurdan kaçan bir köpeğin, müşterisini bırakan taksinin arka koltuğuna sığındığı anlar kameralara yansıdı.

Köpek, Taksinin Koltuğuna Atladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlerdir uyarısı yapılan kuvvetli yağış ve rüzgar, İstanbul’da etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış vatandaşları ve sokak hayvanlarını etkiledi. Bir anda bastıran yağmur karşısında hazırlıksız olan vatandaşlar otobüs duraklarına, dükkan köşelerine sığınarak yağmurdan kaçtı. Bahçelievler semtindeki bir sokak köpeği ise çareyi taksinin koltuğuna binmekte buldu.

Taksici Zor İndirdi

İstanbul’un Bahçelievler semtindeki D-100 karayolunda meydana gelen olayda, bir taksici müşterisini indirmek için yol kenarında durdu. Müşterinin taksiden inmesiyle birlikte köpek da aracın arka koltuğuna atladı. Hem taksici hem de müşterinin yoğun çabaları sonucu araçtan indirildi. Yağmurdan kaçan sokak hayvanın görüntüleri çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuna kaydedildi. Sosyal medyada da yayılan görüntüler, gülümseten bir an olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Yağmurdan Kaçan Köpek Taksiye Bindi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin