Kayseri’de Suriye Kökenli İki Grup Arasında Kavga Çıktı: 2 Kişi Öldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Suriye kökenli oldukları öğrenilen iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşadığı silahlı kavga sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinden kaçan şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldığı duyuruldu.

Kayseri’de Silahlı Çatışma Yaşandı

Kayseri’nin merkez ilçesi Kocasinan’a bağlı Gevher Nesibe Mahallesi’ndeki Gür Sokak’ta silahlı çatışma meydana geldi. Akşam saat 21:00 civarında meydana gelen olan Gür Sokak’taki bir apartmanın son katında oldu. Suriye kökenli oldukları tespit edilen iki grubun birbirlerine silahla ateş ettiği öğrenildi. 5 katlı binanın son katında meydana gelen olay sonucu M.A. ile A.A. adlı iki Suriye kökenli vatandaş vefat etti. Suriye kökenli kişilerin dahil olduğu gruplar arasındaki tartışmanın sebebi henüz belirlenemedi. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri ise 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talep etti.

Silahlı Çatışmaya Dahil Olan Şüpheliler Kaçtı

Gevher Nesibe Mahallesi’ndeki Gür Sokak’ta silahlı çatışma da Suriye kökenli 2 kişi hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Sağlık çalışanları ise M.A. ile A.A.’nin beylik tabanca ile vurulduğunu belirledi. Silahlı çatışmada hayatını kaybeden M.A. ile A.A.’nin cansız bedenleri Kayseri Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından şahısların cenaze işlemlerinin gerçekleştirileceği açıklandı. Öte yandan silahlı çatışmaya dahil olan şüphelilerin kaçtığı belirlendi. Polis, Gevher Nesibe Mahallesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çok sayıda polis memurunun olayın yaşandığı bölgedeki arama çalışmasına katıldığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşlar şüphelilerin olay bölgesinden koşarak uzaklaştığı bilgisini paylaştı. Polis ekipleri cinayetlerle ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’de Suriye Kökenli İki Grup Arasında Kavga Çıktı: 2 Kişi Öldü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin