Keserli Kadın Cinayeti! Şüpheli Kişiler Herkesi Şaşırttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de yaşanan keserli kadın cinayeti, bölgede infiale neden oldu. 13 Kasım’da Melikgazi ilçesi Gesi Güney Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 51 yaşındaki Hasibe Soykuk’un öldürülmesiyle ilgili olarak 2’si oğlu, 1’i komşusu olmak üzere toplam 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, adliyeye sevk edilerek soruşturma süreci başlatıldı.

Eve Gelince Kanlar İçinde Yerde Gördü Ve Olay Ortaya Çıktı

Akşam saatlerinde Soykuk’un eşi Seyit Ahmet’in evlerine dönmesiyle ortaya çıktı. İddiaya göre, Seyit Ahmet, hayvanlarını otlattıktan sonra eve gelince eşi Hasibe Soykuk’u kanlar içinde yerde buldu. Jandarma ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hasibe Soykuk’un kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cenaze, jandarma incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Cinayetle İlgili Şüphelilerin Gözaltına Alındı

Soykuk’un cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alındı. Gesi Güney Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ancak, cinayetle ilgili şüphelilerin gözaltına alınmasıyla olayın sadece bir aile içi olay olmadığı düşünüldü.

Keser cinayeti
Keser cinayeti

Ölümüyle Bağlantılı Olduğu Düşünülen 3 Şüpheli Tespit Edildi

Olay, Kayseri’de 13 Kasım’da Melikgazi ilçesi Gesi Güney Mahallesi’nde yaşandı. Seyit Ahmet Soykuk, hayvanlarını otlattıktan sonra eve dönünce eşi Hasibe Soykuk’u kanlar içinde yerde buldu. Jandarma ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Soykuk’un kafasına keserle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timleri’nin (JASAT) titiz çalışmaları sonucunda, Hasibe Soykuk’un ölümüyle bağlantılı olduğu düşünülen 3 şüpheli tespit edildi. Şüpheliler arasında Soykuk’un eşi Seyit Ahmet’in yanı sıra, oğulları Samet ve Bekir Buğrahan ile komşuları İsmail Kocatürk de bulunuyordu. Seyit Ahmet’in ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, ancak diğer 3 şüphelinin İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi. Soruşturma devam ediyor ve kamuoyu, olayın ardındaki gerçek nedenleri öğrenmeye çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Keserli Kadın Cinayeti! Şüpheli Kişiler Herkesi Şaşırttı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin