Maganda Kurşunu Ölümüne Sebep Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir yakının düğününe katılan Abdülaziz Erbirol, maganda kurşunu ile hayata veda etti. Maganda tarafından havaya sıkılan kurşunun, 50 yaşındaki Abdülaziz Erbirol’un halay çektiği esnada vücuduna girdiği belirlendi. Maganda İ.G. polis tarafından gözaltına alındı.

Maganda Kurşunu İsabet Etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Mollafenari Mahallesi’ndeki Eski İstanbul Caddesi’nde cinayet işlendi. Bir yakının kır düğününe katılan 50 yaşındaki Abdülaziz Erbirol, maganda kurşunu ile öldü. Düğündeki misafirler arasında yer alan İ.G.’nın ‘kutlama’ amacıyla beylik silahıyla havaya ateş açtığı öğrenildi. Abdülaziz Erbirol, düğünde halay çektiği esnada kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucu kanlar içinde kaldı. Ağır şekilde yaralandığı görülen Abdülaziz Erbirol için sağlık personeline ihbar yapıldı.

Tüm Çabalara Rağmen Kurtulamadı

Mollafenari Mahallesi’ndeki Eski İstanbul Caddesi’nde yapılan kır düğünde ağır şekilde yaralanan Abdülaziz Erbirol, acil kodu ile hastaneye sevk edildi. Özel bir hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki adam sağlık personelinin tüm çabasına rağmen hayata tutunamadı. Polis ekipleri ise havaya ateş açan İ.G.’yi gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü. Düğünde halay çekerken öldürülen Abdülaziz Erbirol’ın cenaze namazı Hacı Salih Camisi’nde kılındı. Talihsiz adam, Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Maganda Kurşunu Ölümüne Sebep Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin