Murat Köse: “31 Mart Seçimlerinde Ankara Halkı Mansur Yavaş’a Gereğini Yapacak”

Murat Köse
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dün meydana gelen şiddetli yağışlar nedeniyle Şirintepe Mahallesi 1031’inci Cadde’de meydana gelen su baskını sonrasında bölgede incelemelerde bulundu. Köse, 5 aydır süren yol yapım çalışmalarının vatandaşları mağdur ettiğini ifade ederek, “Burada 5 aydır yol yapım çalışmaları devam ediyor ve bu süreçte insanlar zorluklar yaşadı. Daha önce de buraya gelmiştik ve özellikle TOKİ’nin inşa ettiği konutlarda oturanlar ile Şirintepe’de yaşayan insanlar bu yolu kullanamadılar” dedi.

Dünkü şiddetli yağışlar sonucunda yolun kullanılamaz hale geldiğini belirten Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin halkın ihtiyaçlarına yeterince duyarlı olmadığını ve iş yapar gibi göründüğünü, ancak gerçekte işlerin gerektiği gibi yürütülmediğini dile getirdi. Köse, “Algı ile sorunlar çözülmüyor, çukurlar kapanmıyor ve asfalt atılmıyor. Şirintepe ve Dutluk mahallelerini birbirine bağlayan 1031’inci Cadde’nin bu durumda olması gerçekten üzücü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının ilgisizliğinin faturasını halk ödüyor” diye konuştu.

Köse, eğer bu hafta içerisinde Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını tamamlamazsa, kendi belediyelerinin sorumluluk alacaklarını ifade etti. Ayrıca, “Bu durum Çankaya ilçesinde olsaydı böyle bir sorun yaşanır mıydı? Şirintepe halkı böyle bir muameleyi hak ediyor mu? Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhurbaşkanlığı hayaliyle Ankara’ya yeterince ilgi göstermedi ve bu nedenle tüm Ankara kaybetti. Seçimlerde yeniden halkımızın karşısına çıkacağız. AK Parti’li belediyelerin gerçekleştirdiği hizmetler herkes tarafından biliniyor. Ankara’yı dünya başkentleri arasındaki yerine tekrar kavuşturmak için çalışacağız. 31 Mart seçimlerinde Ankara halkı Mansur Yavaş’a gereğini yapacak” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Murat Köse: “31 Mart Seçimlerinde Ankara Halkı Mansur Yavaş’a Gereğini Yapacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin