Otel Odasındaki Uyuşturucu Satıcılarına Baskın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avcılar ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir polis operasyonu sonucunda, bir otel odasında uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, vatandaşlar tarafından yapılan ihbarı değerlendirerek Gümüşpala Mahallesi’nde D-100 Karayolu yan yol üzerinde bulunan bir otelde kalan şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

3 Odada Detaylı Arama Yapıldı

Polis ekipleri, savcılıktan alınan izin doğrultusunda harekete geçerek oteldeki 3 odada detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan arama sonucunda, toplamda 3 kilogram 105 gram metamfetamin, 1 gram ağırlığındaki 84 parça esrar, 25 adet ecstasy hap, 12 adet lyrica isimli hap, 1 adet ruhsatsız tabanca ve içinde 15 fişek bulunan şarjör, 2 hassas terazi ile birlikte 56 bin 100 lira nakit para ele geçirildi.

Detaylı Soruşturma Devam Ediyor

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler K.A., M.Z.Y. ve E.O., polis ekipleri tarafından adli makamlara teslim edilmek üzere gözaltına alındı. Yapılan operasyonla ilgili olarak başlatılan detaylı soruşturma ise devam ediyor. Bu başarılı operasyon, Avcılar Emniyet Müdürlüğü’nün suçla etkili mücadele ve güvenlik sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Emniyet güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde uyuşturucu ticareti yapan suçlular adalet önüne çıkarılarak toplumun güvenliği sağlanmış oldu. Kamuoyuna duyurulan bu operasyonla birlikte, uyuşturucu ticareti yapan suçlulara karşı mücadelede kararlılıkla devam edileceği mesajı verildi.

Otel odasına baskın
Otel odasına baskın

Savcılık İzinli Aramada Neler Ele Geçirilmedi Ki

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, vatandaş ihbarı üzerine Gümüşpala Mahallesi’nde bulunan bir otelde uyuşturucu satışı yapıldığını belirledi. Savcılıktan alınan izinle gerçekleşen operasyonda, oteldeki 3 odada detaylı arama yapıldı. Bu aramada 3 kilogram 105 gram metamfetamin, 84 parça esrar, 25 ecstasy hap, 12 lyrica hap, 1 ruhsatsız tabanca, 15 fişek, şarjör, 2 hassas terazi ve 56 bin 100 lira nakit para ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 kişi gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otel Odasındaki Uyuşturucu Satıcılarına Baskın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin