Otomobil, Tır’ın Altında Kaldı: 1 Ölü, 1 Yaralı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’nın Gediz ilçesinde otomobil, Tır’ın altında kaldı. Kavşakta meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Mehmet Emin Ulutan ağır şekilde yaralanırken; yolcu koltuğundaki Saniye Uluten hayatını kaybetti.

Otomobil Paramparça Oldu

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki karayolu üzerinde trafik kazası meydana geldi. Buğday Pazarı Kavşağı’ında yaşanan kaza sonucu bir kişi öldü bir kişi ise ağır şekilde yaralandı. Öğlen saat 15:30 civaru meydana gelen kazada Kütahya merkezinden Gediz ilçesine doğru ilerleyen 43 PL 613 plakalı TIR, kavşaktan dönmeye çalışan otomobili paramparça etti. 82 yaşındaki Mehmet Emin Uluten’in sürücü koltuğunda oturduğu 43 LN 670 plakalı araç Tır ile çarpıştı. Sürücü Y.A.’nın kullandığı TIR’ın kaza sonucu 100 metre savrulduktan sonra durabildiği tespit edildi.

TIR Şoförü Kazada Yara Almadı

Buğday Pazarı Kavşağı’ndaki kazaya şahitlik eden vatandaşlar tarafından hem polis ekiplerine hem de sağlık personeline ihbar yapıldı.Aracın paramparça olduğu belirlendi. Otomobilin yan koltuğunda oturan 53 yaşındaki Saniye Uluten’in kaza sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. 82 yaşındaki araç sürücüsü Mehmet Emin Uluten’in ise ağır şekilde yaralandığı belirlendi. Sağlık personeli tarafından acil kodu ile ambulansla Gediz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Emin Uluten’in hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Polis ekipleri, TIR şoförünün kazada yara almadığını ve ifade işlemleri için gözaltına alındığı belirtti. Saniye Uluten’in cansız bedeni ise Gediz Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobil, Tır’ın Altında Kaldı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin