Pendik’te Feci Kaza Sonrasında Saldırı Anı Kamera Yansıdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendik’te yaşanan kaza ve sonrasında yaşanan olaylar, büyük bir tepki ve karmaşaya neden oldu. İddialara göre aşırı hızla ilerleyen bir otomobil, park halindeki araca çarparak takla attı. Kazanın ardından otomobilden çıkarılan sürücü ve yanındaki kadına çevredekiler tarafından alkollü olduğu iddiasıyla tepki gösterildi. Olayın gerginleşmesi üzerine polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı.

Olay Yerine İtfaiye, Sağlık Ve Polis Ekipleri Gönderildi

Kazanın yaşandığı Dumlupınar Mahallesi Zeytin Dalı Caddesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aşırı hız yapan 34 EUR 284 plakalı otomobil, park halindeki başka bir araca çarptı ve takla attı. Kazanın ardından dumanlar yükselen otomobilden sürücü ve yanındaki kadın çıkarıldı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Alkollü Sürücüye Çevredekiler Tepki Gösterdi

Çevredekiler, sürücünün alkollü olduğunu iddia ederek tepki gösterdi. Polis ekipleri olay yerindeki kalabalığı sakinleştirmek için uzun süre çaba sarf etti. Durumun daha da gerilmesi üzerine, sürücü güvenlik nedeniyle bir iş yerine alındı. Takviye polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte sürücü polis otosuna bindirildi. Ancak bu esnada polis otosunun diğer kapısını açan bir kişi, sürücüye tekme attı. Polis ekibi hızla olay yerinden uzaklaştı.

Pendik 'de Kaza
Pendik ‘de Kaza

Saldırı Sonrası Durum Daha Karmaşık Hale Geldi

Bu saldırıya tepki gösteren kalabalık, söz konusu kişiye saldırdı ve olaylar daha da karmaşık hale geldi. Polis ekipleri, saldırıya uğrayan kişiyi korumak için uzun süre çaba harcadı ve kavgaya karışan bazı kişileri gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Trafik kazalarının yanı sıra, toplumda alkollü araç kullanımı ve yasalara uyulmaması konusunda da büyük bir duyarlılık gerektirdiğini göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pendik’te Feci Kaza Sonrasında Saldırı Anı Kamera Yansıdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin