Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi’ne Katıldı!

Suat Kılıç
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın partilerine katıldığını duyurdu.

Fatih Erbakan, partisinin ilk aylık Olağan İl Başkanları Toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı. Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde belirleyici bir parti olduğunu vurgulayarak, partinin kendi çabalarıyla ve kendi seçmen desteğiyle 5 milletvekilini Meclis’e göndermeyi başardığını söyledi. Erbakan, bu milletvekillerinin başka bir partinin listesinden veya oyuyla değil, Yeniden Refah Partisi’nin kendi çalışmaları sonucunda seçime girerek kazandıklarının önemine dikkat çekti.

Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen sürede önemli başarılar elde ettiklerini belirtti. Seçimlerin açık bir şekilde Yeniden Refah Partisi’nin zaferiyle sonuçlandığını ifade eden Erbakan, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun en büyük kaybeden olduğunu söyledi. Erbakan, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olma hedefiyle yüzde 1 oy oranına sahip partilere büyük bir cömertlikle milletvekili transfer ettiğini ancak sonunda hedefine ulaşamadığını ve 40 milletvekiliyle ortada kaldığını dile getirdi. Ayrıca Erbakan, HDP’nin de seçimlerde oylarını kaybedenler arasında olduğunu ve 4 partiye de başarı getirmediğini ifade etti.

Suat Kılıç: “Burası rahmetli Erbakan’ın Fikirlerinin Olduğu Bir Mekteptir”

Erbakan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Yeniden Refah Partisi’ne katıldığını duyurdu. Erbakan, Suat Kılıç’ın partiye katılmasıyla birlikte Yeniden Refah Partisi’nin daha da güçlendiğini ve başarıya birlikte ulaşacaklarını ifade etti.

Suat Kılıç da konuşmasında, “Sağlam adımlarla, ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ şuuruyla bereketli bir geleceği sağlam bir zemin üzerinde inşa etmeye muvaffak olacağız diye düşünüyorum. Burası rahmetli Erbakan’ın fikirlerinin olduğu bir mekteptir. İnşallah bu mektepten öğrendiklerimizle daha güçlü yarınlara muvaffak oluruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi’ne Katıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin