Sulama Kanalındaki Kadın Cinayeti Aile Dramını Ortaya Çıkarıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray’da yaşanan korkunç olay, Şengül Keleş’in sulama kanalında boğularak öldürülmesiyle sonuçlandı. 45 yaşındaki kadının cesedi, Laleli Mahallesi’nde 24 Haziran akşamı sulama kanalında hareketsiz bir şekilde bulundu. Olay yerine gelen yetkililer, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Kimliği belirlenemeyen kadının Şengül Keleş olduğu tespit edildi. Polis, yaptığı araştırmada, Şengül Keleş’in 6 ay önce 11 yaşındaki kızıyla birlikte eşinden ayrılarak başka bir eve taşındığını ortaya çıkardı.

Olayın İç Yüzü Daha Da Karmaşık Hale Geldi Ve Soruşturma Başlatıldı

Şengül Keleş’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı ve üvey oğlu Özgür Keleş ile boşanma aşamasındaki eşi Yavuz Keleş gözaltına alındı. Şüphelilerden Özgür Keleş, ifadesinde üvey annesini evin önünde araç içinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Özgür Keleş, kasten öldürme suçundan tutuklandı. Ancak, Yavuz Keleş adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Daha sonra olayın iç yüzü daha da karmaşık hale geldi. Şengül Keleş’in, önceki evliliğinden olan 11 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu üvey oğlu Özgür Keleş’in daha önce 6 ay cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Ancak, Şengül Keleş’in şikayetini geri çekmesiyle Özgür Keleş tahliye edilmişti. Bu trajik olayın ardından Yavuz Keleş, ‘suçun işlenmesine yardım etme’ ve ‘delilleri gizlemek’ suçlamalarıyla tutuklandı.

Sulama kanalı dehşeti
Sulama kanalı dehşeti

Keleş, Polise Verdiği İfadede Suçunu Açıkladı

Şengül Keleş’in ölümü ve yaşananlar, aile içi şiddetin ve cinsel istismarın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi. Toplumda bu tür olayların önlenmesi ve mağdurlara yardım eli uzatılması için daha fazla çaba harcanması gerektiği bir kez daha anımsatmaktadır.

Aksaray’da yaşanan olayda, 45 yaşındaki Şengül Keleş, üvey oğlu Özgür Keleş tarafından evin önünde araç içinde boğularak öldürüldü. Cinayeti itiraf eden Özgür Keleş, polise verdiği ifadede suçunu açıkladı. Ardından, polis tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda boşanma aşamasındaki eşi Yavuz Keleş de ‘suçun işlenmesine yardım etme’ ve ‘delilleri gizlemek’ suçlarından tutuklandı. Özgür Keleş ‘kasten öldürme’ suçundan, Yavuz Keleş ise yardım ve delil gizleme suçlarından yargılanacak. Olay, aile içi şiddet ve toplumsal bilincin önemini bir kez daha vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Sulama Kanalındaki Kadın Cinayeti Aile Dramını Ortaya Çıkarıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin