Sultanbeyli’de Feci Kaza Yaşandı Minibüsün Çarptığı Araç Su Kanalına Uçtu

Sultanbeyli'de Feci Kaza
Sultanbeyli'de Feci Kaza
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultanbeyli’de meydana gelen trafik kazasında, bir minibüsün çarptığı hafif ticari araç su kanalına düştü, araç sürücüsü yaralandı. Kaza, Adil Mahallesi’nde Salihler Caddesi ile Hamidiye Caddesi’nin kesişiminde saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, Salihler Caddesi’nden gelen 34 LYH 757 plakalı minibüs ile Hamidiye Caddesi’nden gelen 07 ABH 665 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Araç, Yakındaki Su Kanalına Uçtu

Çarpmanın şiddetiyle savrulan hafif ticari araç, yakındaki su kanalına uçtu. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü ağır yaralandı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, su kanalına düşen aracın sürücüsü İbrahim Bedir’i kurtarmak için çalışma başlattı.

Kanalından Çıkarılan Yaralı Hastaneye Götürüldü.

İtfaiye ekipleri tarafından su kanalından çıkarılan Bedir, sağlık ekipleri tarafından ambulansla en yakın hastaneye götürüldü. Minibüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanın etkisiyle su kanalına düşen hafif ticari araç, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kaza Anına Tanık Olanlar O Anları Anlattılar

Kaza anını gören Fevzi Ünal, Servis minibüsü yan taraftan geliyordu. Diğer araç ise yukarı taraftan geliyordu. Minibüs hafif ticari araca arka tekerin oradan vurdu. Hafif ticari araç iki üç takla attıktan sonra buradan aşağıya uçtu. Hafif ticari aracın sürücüsü ağır yaralandı. Durumu ağırdı. Polis ve itfaiye ekiplerine haber verdik. Yaralıyı çıkarıp ambulans ile hastaneye götürüldü” şeklinde yaşananları anlattı.

Polis Ekipleri Kaza İle İlgili Detaylı Bir Rapor Hazırlayacak

Polis ekipleri, kazaya karışan araçları inceleyerek kaza ile ilgili detaylı bir rapor hazırlayacak. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumlularıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralının sağlık durumuyla ilgili ise hastanedan gelecek bilgiler bekleniyor. Olay yerindeki güvenlik önlemleri sürerken, trafik akışında da kısa süreli aksamalar yaşandı. Kazanın ardından Sultanbeyli’de sürücüler arasında dikkat ve kurallara uyma konusunda uyarılar yapıldı. Trafik kazalarının önlenmesi amacıyla güvenlik tedbirleri artırıldı.

Sultanbeyli'de Feci Kaza
Sultanbeyli’de Feci Kaza

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sultanbeyli’de Feci Kaza Yaşandı Minibüsün Çarptığı Araç Su Kanalına Uçtu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin