Tanju Özcan, ‘Değişim ve Adalet’ Yürüyüşüne Devam Ediyor!

Tanju Özcan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan CHP Genel Merkezi’ne yönelik ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşünü sürdürüyor ve şu ana kadar 30 kilometre yol kat etti.

Tanju Özcan, CHP tarafından ikinci kez ‘kesin ihraç’ talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Bolu’dan Ankara’ya doğru ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşüne dün öğle saatlerinde başladı.

Özcan, dün Anıtpark’tan yüzlerce kişi tarafından uğurlandı ve ilk gününde 24 kilometre yürüdü. Geceyi Tekke köyü mevkindeki bir karavanada geçiren Özcan, sabah saatlerinde yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti. Özcan’a, yürüyüşü sırasında eşi Meral Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı olan kuzeni Sedat Gülener de eşlik etti. Polis ekipleri de güvenlik önlemleri kapsamında yol güzergahında hazır bulundu. Özcan ve beraberindeki yaklaşık 40 kişi, Ankara’ya doğru ilerlerken şu ana kadar 30 kilometrelik bir mesafeyi geride bıraktı.

Tanju Özcan: “Değişim kaçınılmaz”

Tanju Özcan, mola noktasında yaptığı açıklamada değişimin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, “Dün büyük bir inançla ve kararlılıkla yola çıktık. Bu süreç sonunda umutla Ankara’ya ulaşacağız. Dün parti sözcüsünün açıklamalarında da gördüğümüz gibi genel merkez yönetimi, değişimden kaçınan, değişmeme adına her şeyi yapan ve koltuktan kalkmayı reddeden bir tavır sergiliyor. Bu açıklamalar, ne kadar büyük bir panik içinde olduklarını gösteriyor. Tecrübeli bir siyasetçi olarak söylüyorum, onların korktuğu gibi olacak. Değişim kaçınılmaz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanju Özcan, ‘Değişim ve Adalet’ Yürüyüşüne Devam Ediyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin