Tekirdağ’da Kar Maskeli Saldırganlar Otomobile Ateş Etti: 3 Kişi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde silahlı saldırı meydana geldi. Kar maskeli 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda hedef seyir halindeki bir otomobil oldu. Motosiklet üzerinde bulunan saldırganların kimliklerinin tespit edilmesi için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Otomobildeki 3 kişinin yaralandığı belirlendi. Polis, otomobilin sürücüsünü ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sürücünün silahlı saldırıda yaralanmadığı açıklandı.

Tekirdağ’da Silahlı Saldırı Korku Yarattı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne bağlı Karacan Sokak’ta silahlı saldırı gerçekleştirildi. Akşamüzeri saat 17:30 civarında meydana gelen silahlı saldırının motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi tarafından yapıldığı tespit edildi. Saldırganların hedefinde ise V.C. tarafından kullanılan 55 AV 790 plakasındaki otomobil yer aldı. Yüzlerinin görünmesini engellemek isteyen saldırganların kar maskesi taktığı öğrenildi. Saldırganlardan birinin motosikleti kullandığı, diğer saldırganın ise beylik tabanca ile otomobile ateş açtığı tespit edildi.

Motosikletli saldırganların otomobile ateş açmadan önce kısa bir süre takibe aldığı belirlendi. Seyir halinde olan otomobilin yavaşladığını fark eden saldırganın motosikletten aşağı inerek ateş açtığı öğrenildi. Otomobile üst üste mermi yağdıran saldırganlar olay yerinden motosiklet ile kaçtı. Otomobilde bulunan 3 kişinin yaralandığı belirlendi. Otomobil sürücüsü V.C.’nin ise silahlı saldırıda yara almadığı öğrenildi. V.C.’nin saldırganların ateş ettiği yönün tersinde kalmasından dolayı yara almadığı tespit edildi.

Silahlı Saldırıda 12 Kurşun Atıldı

Tekirdağ’ın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki Karacan Sokak’ta bulunan vatandaşların korku dolu anlar yaşadığı silahlı saldırının on dakikaya yakın süre devam ettiği açıklandı. Saldırıya tanıklık eden vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arandı. Olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda polis memuru intikal etti. Yaralanan 3 kişiye ise sağlık personeli yardımcı oldu. Yaralıların, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne ambulans ile götürüldüğü görüldü. 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı ve acil serviste tedavi edildikleri açıklandı. Polis ekipler, silahlı saldırının gerçekleştiği yerde 12 adet boş kovanın bulunduğunu duyurdu.

 

10 adet kurşunun saldırının yapıldığı otomobile isabet ettiği tespit edildi. Silahlı saldırının hedefindeki otomobil, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’nün otoparkına götürüldü. Polis ekiplerinin otomobilde bulunan 4 kişi ve kar maskeli saldırganlar arasında husumet olduğu şüphesi üzerinde durdu. Otomobilin sürücü koltuğunda oturan V.C. gözaltına alındı. İfade işlemleri için emniyete sevk edildiği açıklandı. Kar maskesi takan saldırganların kimliklerinin belirlenmesi güvenlik kamerası kayıtlarının incelendiği ve yakalanmaları için çalışma başlatıldığı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekirdağ’da Kar Maskeli Saldırganlar Otomobile Ateş Etti: 3 Kişi Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin